Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Smukt restaureret landhus i sten med privat pool i gangafstand fra Gambassi Terme (restauranter, caféer og indkøb) midt i trekanten mellem Firenze, Siena og Pisa.

Villa della Meletta er en traditionel toscansk stenvilla i tre plan, som blev gennemrenoveret i 2015, hvor ejeren er lykkedes med at bevare husets landlige, rustikke stil og samtidig udstyre den med alle moderne bekvemmeligheder som wifi, satellit-tv, vaskemaskine og opvaskemaskine. Villaens tre etager er indrettet med et smagfuldt design, hvor det moderne er kombineret med antikke møbler, som står godt til den rustikke stil med fliser på gulvene og de karakteristiske fritlagte loftsbjælker med tegltag.

Ejendommen råder over en velplejet, indhegnet have med græs og oliventræer på 1.000 kvm, hvor man finder en loggia med grill og udekøkken og plads til at spise. Huset råder desuden over en privat pool, som er reserveret huset lejere på  11 x 5meter (dybde 150cm). Bil kan parkeres på vejen foran huset ca. 30 meter fra huset.

Den hyggelige spa-by, Gambassi Terme med mange restauranter, caféer og indkøbsmulighed ligger lige over en km. fra Villa della Meletta. I nærområdet finder man andre charmerende middelalderbyer som f.eks. Certaldo (8km), San Gimignano (19 km) og de noget større byer Siena og Firenze ligger ca. 55 km fra villaen. Den kendte Castelfalfi golfbane ligger 15 km fra villaen. En tur til Middelhavet vil tage lige under en time i bil. Området har flere gode vingårde, man kan besøge og det bakkede landskab lægger også op til ture på cykel eller mountainbike.

Beskrivelse af boligen

Stenvilla i 3 plan.

I stueetagen: stor stue / spisestue på 37 kvm. med pejs og satellit-tv / fladskærm med udgang til den overdækkede loggia møbleret til udendørs spisning; lille køkken på 8 kvm med komfur, ovn, mikroovn, køleskab, fryser, opvaskemaskine; et badeværelse med bruser (toilet).

Underetage: 1 stort soveværelse med dobbeltseng og dobbelt sovesofa; 1 badeværelse med bruser (toilet / bidet).

På første sal: 2 dobbeltværelser hver med eget badeværelse med bruser (toilet / bidet).

Inkluderet i lejeprisen
El og vand (normalt forbrug)
Wifi-internet
Højstol og barneseng


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Espressomaskine
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Strygejern

Vis alle 19 faciliteter

Villa della Meletta,
Toscana - Gambassi

3 soveværelser,
8 personer,
3 badeværelser,
120 m²
Pool 11 x 5 meter
( åben fra 6/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som ledig, men du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt