Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Elegant indrettet lejlighed med en stor privat terrasse i det historiske centrum af Lucca i det nordlige Toscana.

Casa Musetta er en pænt indrettet og lys lejlighed med møbler i moderne stil og en helt ideel beliggenhed for at besøge det historiske centrum i Lucca, en af de mest interessante og charmerende byer i det nordlige Toscana.

Lejlighedens store terrasse er det perfekte sted at trække sig tilbage og slappe af ovenpå turen i den charmerende by eller for at få en aperitif inden turen går til en af byens mange gode restauranter.

Casa Musetta ligger tæt på den store mur, som omkranser hele den gamle bydel, hvor man både kan cykle, løbe eller bare gå en tur. Det er muligt at parkere lige udenfor bymuren, hvis man har bil med. Både i bil, men også med tog vil det være muligt at komme nemt til områdets store byer som Firenze, Pistoia og Pisa. En tur til Viareggio ved vandet er ligeledes en mulighed. Fra Viareggio er finder man også toget som kører direkte til Cinque Terre.  

Lejligheden indretning

Lejligheden ligger på første sal og består af: stor stue med spisebord, dobbelt sovesofa, tekøkken med komfur / ovn, køleskab / fryser, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, to store franske vinduer, der fører ud til den store terrasse på 40 kvadratmeter.

Soveafdelingen består af et badeværelse med toilet/bidet, håndvask, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse med bruser, toilet, bidet og håndvask.

Lejligheden er generelt pænt indrettet i moderne stil med vægge i sarte pastelfarver og lyst trægulv.

Rabat: Book 7 nætter og betal for 5 (gælder hele året). 


Faciliteter

Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Italiensk kaffekoger
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Vaskemaskine

Vis alle 11 faciliteter

Casa Musetta,
Toscana - Lucca

2 soveværelser,
6 personer,
2 badeværelser,
67 m²
30 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

Søger du en bolig til næste år, kan det være at den står som optaget, men det er ofte, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og den står som optaget, så kan vi hurtigt få en pris.