Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Paceco er en elegant og rummelig villa med aircondition og privat swimmingpool med en enestående udsigt over landskabet  i gangafstand fra den lille by Paceco tæt ved havnebyen Trapani vest for Palermo på Sicilien.

Villa Cielo er omgivet af en velplejet have med gode terrasser og en flot pool med en helt unik panoramaudsigt til Ericebjerget og kysten ved Trapani med de Æoliske øer i horisonten.

De tre plan, som boligen spreder sig over, har en lys stue med pejs, et veludstyret køkken, en stor gildesal med køkken, pejs, bar og billardhjørne, fem komfortable værelser og fire badeværelser, hvoraf den ene er udenfor. Den hyggelige villa er smagfuldt indrettet og har alle moderne facilieter såsom trådløs wifi, aircondition, radiatorer, satellit-tv, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Villa Cielo er det oplagte valg for familien eller gruppen venner, der ønsker en ferie i landlige omgivelser, men samtidig også har en flere restauranter, supermarkeder og en lille by med det meste indenfor gangafstand. Hertil kommer at villaen er et fremragende udgangspunkt for besøg i det vestlige Sicilien med gode badestrande og spændende byer som Trapani (6 km), Erice (17 km), San Vito Lo Capo (35 km), Scopello, Palermo, templet i Segesta (35 km), Zingaro naturreservatet (50 km)  og eventuelt en udflugt til de Æoliske øer (hvortil der er forbindelser fra Trapani og Marsala).

Villa Cielo er en fritliggende villa på totalt 300 kvadratmeter med privat pool

I stueplan finder man en rummelig opholds- og spisestue med pejs, køkken, 1 dobbeltværelse, 1 værelse med 1½ mandsseng, 1 badeværelse med kar.

Førstesalen har en 1 dobbeltværelse, 1 værelse med to senge og et badeværelse.

I kælderplanet finder man en gildesal med køkken, bar, pejs og et billardbord samt 1 dobbeltværelse og 1 badeværelse med bruser. 


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine
Kaffemaskine

Vis alle 27 faciliteter

Villa Cielo,
Sicilien - Paceco

5 soveværelser,
9 personer,
4 badeværelser,
300 m²
Pool 12 x 6
( åben fra 1/3 til 30/11 )
6 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Lej villa eller lejlighed på Sicilien. En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Kyststrækninger med klipper, hvide sandstrande og små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen. Naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af vulkanen Etna. Store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven. Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk