Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Ala er en moderne, velindrettet villa til 8 personer med swimmingpool og en fantastisk beliggenhed med havudsigt på Siciliens østkyst mellem Catania og Siracusa tæt på den lille by Augusta (3 km).

Villa Ala ligger på en klippe med enestående udsigt over havet med vulkanen Etna i baggrunden og direkte udgang til klipperne nedenfor huset. Villaen er omgivet af en velholdt have med store terrasser og en stor  swimmingpool (3,00 x 12,00 meter / 120 cm dyb) med udsigt til havet og Etna.

Den gamle by, Augusta ligger 3 km fra Villa Ala. Her finder man supermarkeder, butikker, caféer og restauranter.

Villaens placering er ideel for besøg i det sydøstlige Sicilien: Den historiske, oprindeligt, græske by, Siracusa (38 km), barokbyerne Noto, Ragusa og Modica, naturreservatet Vendicari og det charmeredende fiskerleje, Marzamemi. Nordpå finder man byer som Catania (42 km), Messina og Taormina (95 km) og, ikke mindst, vulkanen Etna (65 km). 

Villaens indretning

Villa Ala er i et plan og er yderst smagfuldt indrettet med en lys stue-spisestue, et studio, et køkken, fire soveværelser med eget badeværelse og et gæstetoilet. Huset er udstyret med Wi-Fi internet, tv, vaskemaskine, opvaskemaskine, pengeskab, aircondition (8 split), pejs og varme (radiatorer).

 

Inkluderet i lejeprisen
Aircondition
Håndklæder til bad (inkl. midtugeskift)
Sengetøj og poolhåndklæder (ugentligt skift)
Forbrug af vand, gas og el (normalt forbrug)
Slutrengøring
Wi-fi internet
2 vugger


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Brødrister
Espressomaskine
Elkedel
Opvaskemaskine

Vis alle 22 faciliteter

Villa Ala,
Sicilien - Augusta

4 soveværelser,
8 personer,
5 badeværelser,
240 m²
Pool 12 x 3 meter
( åben fra 1/1 til 31/12 )
0.02 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Vil du til Sicilien og lejer villa med privat pool eller en lejlighed ved havet på Sicilien har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien ved poolen eller på en udflugt til en af de mange spændende seværdigheder Sicilien byder på. På Sicilien finder man private villaer og lejligheder i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det prisvenlige. Alle villaer og lejligheder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder på Sicilien. 

En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Siciliens kyststrækning har alt fra klipper, lange, hvide sandstrande med små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen.

Den syditalienske ø består både af store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven og ikke mindst, naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af Sicliens berømte vulkan, Etna.

Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt