Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Elegant indrettet lejlighed med tagterrasse over den centrale gågade, Corso Umberto med flotte butikker, mange restauranter og caféer i det historiske centrum af Taormina på den østlige side af Sicilien.

Terrazza Taormina er en flot renoveret og smagfuldt indrettet lejlighed med lyse rum og alle moderne bekvemmeligheder. På lejlighedens tagterrasse er det muligt at sidde ude og spise til udsigt over tagene til vandet.

Taormina Suite er det perfekte sted at komme hjem efter en dag på stranden nedenfor Taormina, ligesom det er en god base til at udforske det østlige Sicilien med vulkanen Etna (30 km), Alcantara-slugten, de karakteristiske fiskerlejer Aci Trezza og Aci Castello, den levende storby, Catania (65 km), Messina (40 km) eller Siracusa’s historiske centrum (95 km).

Lejlighedens indretning

Lejlighed på 60 m² – Sovepladser : 4

3. sal med indgang i gadeplan: Entré, stue-spisestue med køkkenhjørne, 1 soveværelse med dobbeltseng med en-suite brusebad , 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 badeværelse med bruser, terrasse (12 m²). Mulighed for opredning på sovesofa til 1 person (mod tillæg).


Faciliteter

Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Brødrister
Espressomaskine
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Strygejern
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Tørretumbler

Vis alle 19 faciliteter

Taormina Suite,
Sicilien - Taormina

2 soveværelser,
4 personer,
2 badeværelser,
60 m²
4 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Lej villa eller lejlighed på Sicilien. En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Kyststrækninger med klipper, hvide sandstrande og små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen. Naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af vulkanen Etna. Store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven. Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk