Villa&Casa - villacasa.dk - Strandbovej 77 - 2650 Hvidovre - Danmark - CVR-nr: 34 13 99 38 - Telefon 29 42 00 76

– 100% danskejet
– specialister i Italien
– sikkerhed for kvalitet
– e-mærket virksomhed
– håndplukkede og udvalgte villaer og lejligheder
– ferieboliger til den rigtige pris

Ideen bag Villa & Casa handler om at finde og kunne tilbyde de gode steder i Italien. Feriehuse med charme, byer med sjæl og områder, som kan tilbyde noget mere end det, man finder i andre lande – det som er ægte italiensk. Villa & Casa er skabt udfra et ønske om at udleje ferieboliger i alle kategorier – fra det enkle til det eksklusive – med den fællesnævner, at ferien skal være på italiensk og boligen skal være i orden.

Bag Villa&Casa
Manden bag Villa & Casa er cand. mag. i italiensk, Morten Olfert, som også står bag rejsebloggen italiensrejsen.dk. Morten Olfert, Villa&Casa
Han har uden pauser de sidste 25 år beskæftiget sig med Italien.  “Støvlelandet har nærmest været med i alt, hvad jeg har foretaget mig: Først gennem mit studie, hvor jeg læste italiensk på Københavns Universitetet og var på en masse inspirerende studieophold i alle egne af det lange land. Jeg var i mange år guide under mit studie, så da jeg i 1993 havde afleveret mit speciale, var det derfor oplagt, at jeg fortsatte i rejsesporet”.

Morten startede som arrangør af rejser for italienske turister i Skandinavien, og har de sidste mange år arbejdet med produktion, salg og markedsføring af rejser til Italien for rejselystne danskere. Han har nu valgt at bruge sin erfaring på Villa & Casa, da han stadig føler at han har en masse oplevelser til gode, samt en masse erfaring, som han mener andre vil kunne få glæde af.

Kommentarer er meget velkomne
Har du en kommentar til siden, en ide til et hus, vi kan tage med, et forslag til forbedringer eller en rejseoplevelse fra et af Villa&Casa’s ferieboliger, du vil dele her på siden, er du meget velkommen til at sende en kommentar direkte til morten@villacasa.dk

Kundeservicepunkt
Du kan kontakte os på tlf.: 29 42 00 76 eller på mail info@villacasa.dk.
Vi besvarer mails indenfor 24 timer, som regel meget hurtigere.

E-mærket netbutik
villacasa.dk er en e-mærket netbutik. Det betyder køberbeskyttelse, en nem og gennemskuelig handel og løbende kontrol. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline. Åbningstider for telefonisk henvendelse: Mandag – fredag 10-18, lør. 10–13.
Klik på logoet for at se vores certifikat.

e-maerke-smalt-550x164

Børn og unge under 18 år   

Du skal være fyldt 18 år for at handle på villacasa.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Bestilling
På villacasa.dk kan du bestille din bolig via vores website eller pr. email. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er opdateres dagligt.

På Villa&Casa kan du betale med Dankort, Visa, Mastercard og Maestro. I tvivl om, hvordan du gør, så send en mail eller ring.

Når du handler med villacasa.dk indgås aftaler på dansk.

Virksomhedsoplysninger

  • Villa&Casa
  • Strandbovej 77
  • 2650 Hvidovre
  • E-mail adresse: info@villacasa.dk
  • Telefonnummer: 29420076
  • Etableringsår: 2012
  • Bank: Danske Bank – Reg.nr. 4001 Kontonr. 11059953
  • CVR nr.: 34139938

Har du spørgsmål til os, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på info@villacasa.dk