Villa&Casa - villacasa.dk - Strandbovej 77 - 2650 Hvidovre - Danmark - CVR-nr: 34 13 99 38 - Telefon 29 42 00 76

AFSTANDE

  • Pisa: 75 km
  • Lucca: 78 km
  • Firenze: 35 km
  • San Gimignano: 26 km
  • Siena: 49 km
  • Sandstrand: 82 km
  • Golfbane 18 huller: 36 km
  • Livorno: 75 km

Tenuta Moriano er en familiedrevet vingård med en stor pool med børnepool, tennisbane og totalt 10 ferielejligheder. Vingården er smukt beliggende i det kuperede landskab i området lige syd for Firenze i det nordlige Toscana. De smagfuldt indrettede ferielejligheder ligger naturskønt mellem vinmarker og olivenlunde, afløst af solsikker og andre afgrøder, som hører til vingården af samme navn, som er ejet af familien Panconesi. Lejlighederne har alle egen terrasse med mulighed for at sidde ude og spise. Fra området er der en enestående solnedgang.

Den gamle toscanske vingård har produktion af (gode) rød- og hvidvine (DOCG og IGT), grappa og olivenolie, og det vil være muligt at deltage i smagninger af de lokale vine (3 eller 5 vine med snack eller frokost) og  det vil være muligt at få en rundvisning i vinmarkerne sammen med enten frokost eller middag (på bestilling mod tillæg). 

På ankomstdagen lørdag i højsæsonen vil det være muligt at deltage i et middagsarrangement (buffet), søndag morgen bliver der arrangeret morgenmad (ved nok tilmeldinger - ellers kan morgenmad leveres til lejligheden). Det vil være muligt at få frokost og aftensmad leveret til lejligheden, ligesom der, udover vinsmagninger også vil være muligt at deltage i et kokkekursus (tirsdag,hvor man også kan komme og spise uden at deltage) Man vil kunne leje cykler (også elcykler) samt kunne deltage i udflugter, som ejerne arrangerer (restaurant og services mod tillæg).

Det vil i lav- og mellemsæson være muligt at leje lejlighederne i minimum 3 nætter, mens det i højsæsonen vil være muligt at leje fra lørdag til lørdag i minimum 7 nætter.

Tenuata Moriano ligger strategisk godt for besøg i Firenze, San Gimignano og Siena, ligesom byer som Pisa og Lucca er mulige udflugtsmål.