Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Umbrisk luksus-landhus i sten med aircondition til 10+1 personer i området syd for Perugia i det centrale Umbrien med mange muligheder for udflugter både i nærområdet og for dagsture. Villaen har en stor pool og adgang til et velindrettet fitnesscenter med sauna.

Villa Rose ligger højt med udsigt over det omgivende umbriske landskab med oliventræer, skov, marker og små landsbyer på bakketoppene. Huset er detaljeret renoveret og istandsat med stor respekt for den lokale tradition og indretningen er meget gennemført i en klassisk italiensk stil med alle moderne bekvemmeligheder såsom aircondition, internet og opvaskemaskine. 

Villa Rose ligger på et meget stort landsted, hvor man finder to andre boliger, som alle ligger ugenert i forhold til hinanden. Centralt på landstedet ligger et wellness-center med spa, sauna og tyrkisk bad, samt fitnessmaskiner. Centret er reserveret de tre huse, som hver har sin tid i løbet af ugen.

Villaen råder over en privat pool på 7×12 meter med elektrisk overdækning, 

Ejerne arrangerer gerne (mod tillæg) middage i villaen, udflugter til producenter af vin, trøfler eller italienske specialiteter. Mulighed for at leje cykler og køre ture i området, hvor også vingårdsbesøg kan arrangeres.

Beliggenheden i det bakkede landskab syd for hovedbyen i Umbrien, Perugia (30 km), giver gode udflugtsmuligheder til de umbriske byer Spoleto (41 km), Assisi (41), Orvieto og Todi (10 km). Trods den meget landlige placering er nærmeste by med restaurant og indkøb, Pantalla, kun 2,5 km fra huset, ligesom Roms lufthavn ligger under 2 timer fra huset.

Villa Rose er et fritliggende landhus med 10 + 1 sengepladser.

I stueetagen en stor opholdsstue med pejs, et stort køkken med pejs, ovn, mikrovon, opvaskemaskine, kaffemaskiner (filter og kapsel), naturaliseret vand, og to dobbeltværelser med brusebadeværelse.

På førstesalen tre dobbeltværelser med brusebadeværelser samt et stort loftsrum med opholdsstue.

 I tårnværelset finder man et køkkenhjørne/alrum med en sovesofa (1½ mandsseng).

Der vil være inkluderet en let rengøring midtuge samt morgenmadsprodukter til den første morgen (kaffe, mælk, brød, olie, salami og vin).


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine

Vis alle 24 faciliteter

Villa Rose,
Umbrien - Collazzone

5 soveværelser,
11 personer,
6 badeværelser,
300 m²
Pool 12 x 7 meter
( åben fra 15/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Umbrien

Lejer I en bolig i Umbrien betyder det som regel god kvalitet til en fornuftig pris, og en masse uventede oplevelser. Toscana’s naboregion byder uden tvivl på lige så mange oplevelser som Umbriens mere kendte nabo: Historiske byer som provinshovedstaden, Perugia og det religiøse centrum i Assisi i Umbrien. Umbrien er uden kyst, men det opvejes af en uspoleret natur, Italiens 4. største sø, Lago Trasimeno, uberørt middelalder, mindre kendte, men unikke vine og et fantastisk køkken. Og ikke mindst færre udenlandske turister. Hertil kommer at de fleste nok vil blive overraskede over de fornuftige priser på restauranter, barer og i den lokale coop.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk