Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Flot umbrisk villa til 18 personer med opvarmet pool og aircondition få kilometer fra Trasimeno-søen i det centrale Italien i Umbrien, nærmest på grænsen til Toscana.

Villa del Lago er flot istandsat landvilla og holdt i en klassisk toscansk/umbrisk stil. Villa’en er indrettet med store rum og mange soveværelser, og derfor meget velegnet til gruppen af venner eller den store familie, der rejser sammen.

Villaen er omgivet af en velplejet have med en stor opvarmet pool, hvor temperaturen kan ligge på mellem 23 og 30 grader. Poolen er opvarmet af solpaneler, hvorfor det kræver sol for at poolen holder sig varm, hvilket ikke altid er muligt i ydersæsonen. 

Villaen ligger godt for besøg Umbrien’s byer som Perugia (33 km) og Assisi, vinbyerne i Toscana, Montepulciano (25 km) og Montalcino (60 km), Spa-byen Chianciano Terme (21 km) og Chiusi. Siena (85 km) og Firenze kan nås på en time. Den hyggelige by ved Trasimeno-søen, Castiglione del Lago, ligger i kort afstand fra huset (6 km). Både Roms og Firenzes lufthavne er mulige at flyve til (henholdsvis 200 km og 125 km).

Beskrivelse af villaen

Fritliggende villa med 18 sengepladser

I stueetagen store stuer med sofaer, spisestue med stort spisebord, med pejs, stort køkken med to komfurer, to ovne, industriel opvaskemaskine, køleskab, fryser, mikroovn, kedel, blender, kaffemaskine, vaskemaskine, to badeværelser med bruser. Et dobbeltværelse med badeværelse med bruser.

På første sal syv soveværelser, hvoraf tre med en suite badeværelser, to med tilstødende badeværelse og to med fælles badeværelse.
To af værelserne har to dobbeltsenge, to med tre senge og de resterende dobbeltsenge eller to senge.

Alle værelser har aircondition, undtagen i stueetagen. 

Linned og håndklæder inkluderet i lejemålet.


Faciliteter

Privat pool
Handicapvenlig
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Italiensk kaffekoger
Espressomaskine
Elkedel

Vis alle 23 faciliteter

Villa del Lago,
Umbrien - Castiglione del Lago

8 soveværelser,
18 personer,
8 badeværelser,
600 m²
Pool 12 x 7 meter
( åben fra 1/3 til 31/10 )


Boligens beliggenhed

Umbrien

Lejer I en feriebolig i Umbrien betyder det som regel god kvalitet til en fornuftig pris, og en masse uventede oplevelser. Toscana’s naboregion byder uden tvivl på lige så mange oplevelser som Umbriens mere kendte nabo: Historiske byer som provinshovedstaden, Perugia og det religiøse centrum i Assisi i Umbrien. Umbrien er uden kyst, men det opvejes af en uspoleret natur, Italiens 4. største sø, Lago Trasimeno, uberørt middelalder, mindre kendte, men unikke vine og et fantastisk køkken. Og ikke mindst færre udenlandske turister. Hertil kommer, at de fleste nok vil blive overraskede over de fornuftige priser på restauranter, barer og i den lokale coop.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som ledig, men du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt