Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Lille traditionelt landhus med meget stor pool, kun et kvarters kørsel fra sandstrandene ved Cecina i det vestlige Toscana syd for Pisa. Restaurant og bar 200 meter fra huset.

Villa Riparbella er et lille pænt renoveret landsted til 4 personer i det bakkede landskab, Pisa-bakkerne midt i en olivenlund. Ejerene har i den nyrenoverede villa bevaret den rustikke toscanske stil med træbjælker og terracottagulve og huset er møbleret i den traditionelle toscanske, landlige stil. Villaen har alle moderne bekvemmeligheder som wi-fi, aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine, og satellit-tv.

Villaen er omgivet af en velholdt have, hvor man også finder den meget store bønneformede swimmingpool på 130 kvadratmeter (dybde 1,10-3,40 meter). Huset har en stor overdækket terrasse med muret grill, hvorfra man har en flot udsigt over det omgivende landskab.

Villaen ligger 6 km. fra den lille by, Riparbella med flere restauranter, 10 km fra Cecina (med alle typer butikker, caféer og restauranter). Den kendte vinby, Bolgheri ligger ½ times kørsel fra villaen. Den større havneby, Livorno ligger 46 km væk og der er kun 65 km til det skæve tårn og lufthavnen i Pisa. Den charmerende middelalderby Volterra er 36 km fra villaen, Colle Val d'Elsa 63 km, San Gimignano 53 km og Siena 89 km.

Beskrivelse af boligen

Fritliggende landvilla på 75 kvadratmeter.

I stueetagen: indgang-stue: sofa, satellit-tv, DVD-afspiller. Køkken - spisestue (komfur, køleskab med fryser, ovn, mikroovn, kedel, brødrister, opvaskemaskine. Forstue med aircondition; 1 dobbeltværelse (flytbar ventilator); 1 dobbeltværelse (flytbar ventilator); 1 badeværelse med bruser (WC/bidet), vaskemaskine og hårtørrer.

Inkluderet i lejemålet
Linned og håndklæder (ugenligt skift)
Slutrengøring
El, vand og gas (normalt forbrug)
Vugge og højstol (på forespørgsel).


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger
Elkedel

Vis alle 24 faciliteter

Villa Riparbella,
Toscana - Riparbella

2 soveværelser,
4 personer,
1 badeværelse,
75 m²
Pool
( åben fra 15/4 til 14/10 )
13 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som ledig, men du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt