Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Lejlighed til 4 + 2 på Villa Panconesi, et familiedrevet landsted med stor pool, tennisbane og totalt 10 ferielejligheder i det kuperede landskab i området lige syd for Firenze i det nordlige Toscana.

Lejlighederne på Villa Panconesi ligger i de gamle landhuse og er pænt indrettede med et godt køkken - alle med eget udeområde samt adgang til den store pool/børnepool og mulighed for at grille. Landstedet er ejet af familien Panconesi og ligger naturskønt mellem vinmarker og olivenlunde, solsikker og andre toscanske afgrøder. Villa Panconesi er meget velegnet til børnefamilier med legeplads, børnepool, bordtennis, tennisbane, bordfodbold, alt i en stor indhegnet park. 

Villa Panconesi var tidligere en del af den gamle toscanske vingård, Tenuta Moriano, som ligger 500 meter nede ad vejen, hvor man har produktion af (gode) rød- og hvidvine (DOCG og IGT), grappa og olivenolie. Her vil det vil muligt at deltage i smagninger af de lokale vine (mod mindre tillæg).

På ankomstdagen om lørdagen i højsæsonen vil være muligt at deltage i et middagsarrangement (buffet), og i løbet af ugen vil det være muligt at bestille morgenbrød, som leveres til lejligheden. Mulighed for at bestille frokost eller aftensmad, leveret til lejligheden i løbet af ugen (på forespørgsel). Man vil kunne tilkøbe et kokkekursus eller leje cykler (også elcykler) - restaurant og services mod tillæg.

I højsæsonen er ankomst og afrejse om lørdagen, mens der resten af året er fri ankomstdag og 4 overnatninger som minimum.

Villa Panconesi ligger strategisk godt for besøg i Firenze (35 km), San Gimignano (26 km) og Siena (49 km), ligesom byer som Pisa (75 km) og Lucca (78 km) er mulige udflugtsmål. Middelhavets sandstrande ligger ca. 80 km fra Villa Panconesi.

 

Beskrivelse af lejligheden

Lejlighed i to plan på første og anden sal. 

På første sal et køkken, spiseområde og en sovesofa. Hertil kommer et badeværelse med bruser og et dobbeltværelse. 

Via en vindeltrappe adgang til et soveværelse med to senge i det lille tårnet (dueslaget). Stor overdækket patio reserveret til lejligheden foran indgangen.

Inkluderet i lejeprisen
Sengelinned og håndklæder (ugentligt skift - poolhåndklæder kan lejes)
Forbrug af gas, vand og el (normalt forbrug)
Privat overdækket parkeringsplads
Vaskeri (sæbe til 3 vaske inkluderet)
Wifi-internet
Slutrengøring
Velkomstkurv (ved min. 7 nætter)
Adgang til tennisbane (dagtimer)


Faciliteter

Fælles pool
Fælles pool
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Vaskeri *
Satellit-tv
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Hårtørrer
Ventilator
Pengeboks

Vis alle 17 faciliteter
* fællesfaciliteter

Colombaia - Villa Panconesi,
Toscana - Montespertoli

2 soveværelser,
6 personer,
1 badeværelse,
60 m²
Pool 18 x 9 meter
( åben fra 1/5 til 15/10 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt