Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Flot ejendom til 12 - 14 personer med aircondition og flere pools i en stor park, omgivet af vinmarker og -gårde i det vestlige Toscana tæt på de lange sandstrande i Grosseto-provinsen mellem Pisa og Rom.

Villa Monte Bottigli er en stor villa på 465 kvadratmeter med udsigt over det bakkede toscanske landskab, som er domineret af vinmarker og mange vingårde i området omkring villaen. Villaen er ejet af en af områdets vinproducenter og det vil være muligt at arrangere en smagning af deres (og evt. kollegaers) vine i villaen. Grossetoprovinsens kendte sandstrande ligger indenfor kort køreafstand (20 km) og Maremmaområdets naturparker og små byer giver mange muligheder for oplevelser til fods, til hest eller på cykel.

Den meget rummelige villa er på tre etager med seks soveværelser med hver deres eget badeværelse med mulighed for at have en sovesofa til et eller to børn i et af soveværelserne (mod tillæg), ligesom ejedommen råder over et fitnesscenter og en sauna, et snookerbord og flere stuer - det hele meget elegant og smagfuldt indrettet med aircondition overalt.

I den 4500 kvadratmeter store  parklignende have  finder man en overdækket terrasse til udendørs spisning, en grill og hele tre private pools (en børnepool, en jacuzzi pool og en større pool med vandfald). Der er mulighed for parkering på ejendommens grund.

Villa Monte Bottigli ligger kun 12 km fra provinshovedstaden Grosseto, som er en af de mere ukendte, men ikke mindre spændende kulturbyer i Toscana. De nærmeste sandstrande ligger 20 km fra villaen og 47 km væk finder man halvøen Argentario med de elegante havnebyer, Porto Ercole og Porto Santo Stefano. Den levende badeby, Castiglione della Pescaia, ligger 33 km fra villaen og den hyggelige vinby, Scansano kan nås på  under ½ time (24 km). Villaen ligger lige mellem Pisa og Rom (165 km), hvorfor begge lufthavne kunne være en mulighed, hvis man ønsker at flyve. 

Villaens kvindelige forvalter bor i en lejlighed på bagsiden af huset med egen indgang og anvender ikke villaens faciliteter og ses ikke i haven, undtaget når poolen skal renses om morgenen. Hun laver også gerne morgenmad og middage ligesom hun også kan stå for ekstra rengøring og skift af linned og håndklæder.  Der er desuden mulighed for at få en kok til at undervise i italiensk madlavning (disse services på forespørgsel mod tillæg).

Beskrivelse af villaen

Stor park med tre pools:

1) Lille jacuzzi (ikke opvarmet) 2,8m x 3,75m, dybde 1m

2) Lille børnebassin 4,9m x 3,75m, dybde 0,7m

3) Stor pool 12,1m x 5,8m, dybde fra 1,2m til 2,6m

Bemærk venligst, at poolområdet ikke er indhegnet, så børn skal være under opsyn hele tiden.

Interiør
Stueetage: Stue med smart TV, spisestue, køkken (komfur med 6 gasblus, mikroovn, el-ovn, opvaskemaskine, køleskab, fryser)
Badeværelse. Overdækket terrasse til udendørs frokoster og middage med udgang fra stuen

Første sal: 6 dobbeltværelser hver med eget badeværelse med bruser. Sovesofa til rådighed for et eller to børn i et af soveværelserne (tillæg mod betaling på stedet)

Nederste stueetage: Billardbord 
To opholdsområder med fitnessrum, sauna, afslapningsområde og badeværelse.

Aircondition i alle rum.

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder (ugentligt skift)
Mulighed for at leje poolhåndklæder på stedet
Wifi internet
Sauna
Udendørs jacuzzi
BarnesengFaciliteter

Privat pool
Fælles pool
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger
Kaffemaskine
Opvaskemaskine

Vis alle 25 faciliteter

Villa Monte Bottigli,
Toscana - Grosseto

6 soveværelser,
12 personer,
9 badeværelser,
465 m²
Pool
( åben fra 1/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt