Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Mandorlo er en stor, luksuriøst indrettet, villa med pool og aircondition i bakkerne over den historiske by, Arezzo i det centrale Toscana. Villaen er en del af en vingård med speciale i økologisk og bæredygtig vinproduktion.

 

Villa Mandorlo er en elegant indrettet villa på hele 280 m², med 5 soveværelser, alle med eget badeværelse. Villaen har gode, store, fællesrum og en stor terrasse med udsigt over de smukke toskanske landskab. Villaen ligger i umiddelbar nærhed af en nabovilla, men da den råder over en stor have på 5000 m², fornemmer man ikke nærheden af den anden villa. Indretningen ude og inde er yderst smagfuld og der mangler ikke noget i hverken køkken eller faciliteter. Ejerne har inkluderet et middag på ankomstdagen, ligesom der vil være indkøbt til morgenmad til den første morgen. Udsigten over det bakkede landskab er flot.Mulighed for at få en kok til at komme og stå for middagen, eventuelt med kokkekursus eller smagning af de gode lokale og toskanske vine (mod tillæg).

Villa Mandorlo ligger på Podere di Pomaio, som er en gammel vingård, som sætter miljømæssig bæredygtighed i højsædet. Gården producerer gode toscanske vine (DOCG og IGT). Selve vingården, Podere Pomaio, er blevet udnævnt til at være blandt de 14 smukkeste vinkældre i Toscana i projektet Toscana Wine Architecture. Det vil være muligt at deltage vinsmagninger og ture i gårdens vinmarker. På gården ligger et enoteca, hvor man kan deltage i smagninger af gårdens vine og smage lokale, toscanske retter sammen med smagningerne (på forespørgsel/bestilling).

Villa Mandolo ligger perfekt for besøg i de nærliggende byer, Arezzo (4 km) og Cortona, ligesom der ikke er langt til de mere kendte byer som Firenze (80 km) og Siena (72 km). Vinbyerne Montepulciano (55 km) og Montalcino (71 km) kan nås på en eftermiddagstur.

Beskrivelse af boligen
Stueetagen: Indgang til stuen med sofaer og satellit-tv, stor og rummelig spisestue køkken med trækulsovn med udsigt over swimmingpoolen. Terrasse med havemøbler. To dobbeltværelser begge med privat badeværelse med bruser, hvoraf den ene med pejs.

Første sal: Adgang via intern trappe, tre soveværelser med dobbeltsenge hver med privat badeværelse med bruser, hvoraf den ene med panoramaudsigt.

Kælder: vaskerum og badeværelse med toilet, håndvask og bidet.

Mulighed for at leje boligen i vinterhalvåret i mindre end 7 nætter (på forespørgsel)

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder med skift midtuge
Forbrug af gas, vand og el (normalt forbrug)
Aircondition og opvarmning
Midtugerengøring og slutrengøring
Velkomstmiddag (for lejemål på min. 7 nætter)
Kurv med morgenmadsprodukter til første morgen
Wifi-internet
Højstol og vugge (på forespørgsel)


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Mikroovn
Italiensk kaffekoger
Espressomaskine
Elkedel
Opvaskemaskine

Vis alle 22 faciliteter

Villa Mandorlo,
Toscana - Arezzo

5 soveværelser,
10 personer,
5 badeværelser,
280 m²
Pool 6 x 8 meter
( åben fra 1/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt