Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Adelsvilla med privat pool til 28-30 personer i smukke landlige omgivelser i det sydlige Toscana, hvor den har en flot beliggenhed i Val d'Orcia, Orcia-dalen som er UNESCO Verdensarv.

Villa La Palazzina er oprindeligt en jagtvilla, som blev opført af en adelsfamilie fra Firenze i det attende århundrede.  Villaen ligger højt i det bakkede landskab (580 m.o.h.) omgivet af en park med cypresser og egetræer. Villaen er ofte blevet brugt til bryllupper, som den egner sig godt til p.g.a. de store udeområder i den smukke park, ligesom villaen gennem tiden været brugt til store arrangementer og events, hvor bl.a. Federico Fellini har været blandt gæsterne.

Villaen er holdt i den traditionelle toscanske (adels-) stil og råder over gode fællesfaciliteter med store stuer og et bibliotek. Villa La Palazzina råder desuden over et stort professionelt køkken og er derfor ideel til en stor gruppe af venner eller familie, som rejser sammen, vil mødes til fest og afprøve det toscanske køkken på egen hånd. Her er også mulighed for at få en kok eller kogekone til at stå for maden en eller flere aftener eller få en professionel kok til at afholde et kursus i toskansk madlavning. De fleste af soveværelserne i villaen og det lille landarbejderhus har alle eget badeværelse.

Villaens pool (12 x 6 meter) ligger med en storslået panoramaudsigt over dalen og de omgivende bakker. Ved poolen er en jacuzzi til 4 personer.

Villa Palazzina ligger godt for besøg i det sydlige Toscana og Val d'Orcia med middelalderbyerne Radicofani (5 km) og Celle sul Rigo (6 km) og spa-centret i San Casciano dei Bagni (12 km) som de nærmeste med restauranter og indkøb. Vinbyerne, Montalcino (45 km) og Montepulciano (35 km), er ligeledes mulige udflugtsmål, ligesom et besøg i Umbrien eller Lazio også er nærliggende. Villaen ligger desuden tæt på pilgrimsvejen, Via Francigena, som er en kendt vandrerute, ligesom området er meget velegnet til ture på cykel pga. det meget varierede terræn. 
Se video fra Villa La Palazzina her: 
https://youtu.be/PmVijLUzIlI

Adelsvilla med 28 sengepladser med mulighed for opredning til to børn (mod tillæg).

I stueetagen tre sale med pejs og udgang til haven. To dobbeltværelser med eget bad.

Stort professionelt køkken

På første sal 3 værelser med to senge og 5 dobbeltværelser – alle med eget brusebadeværelse

I et lavt stueplan et stort fællesrum, to dobbeltværelser, et badeværelse og et toilet. Her finder man også træningsmaskiner og et bordtennisbord.

I et lille fint indrettet landarbejderhus i haven med to dobbeltværelser med privat badeværelse og udgang til haven.

Villaen kan lejes til 20, hvor værelserne i den lave stueetage og annekset vil være aflukkede, til 24 personer, hvor de to soveværelser i annekset vil være lukket eller 28 personer, hvor alle soveværelser vil være til rådighed.

Mulighed for opredning til to ekstra personer (børn).

Volleyball-bane.

Inkluderet i lejeprisen
Slutrengøring.
Linned og håndklæder (ugentligt skift).
Forbrug af el, gas og vand (normalt forbrug).


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine
Elkedel
Opvaskemaskine

Vis alle 26 faciliteter

Villa La Palazzina,
Toscana - Radicofani

14 soveværelser,
28 personer,
13 badeværelser,
700 m²
Pool 12 x 6 meter
( åben fra 1/5 til 31/10 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt