Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Smuk, klassisk toscansk landejendom med privat pool til 9 personer i gangafstand fra den lille by Celle sul Rigo med flere restauranter og en hyggelig middelalder by-midte i det sydlige Toscana.

Villa Celle er en stor, traditionel landejendom fra 1600-tallet, smagfuldt indrettet i den lokale toscanske stil. Villa’en råder over en stor grund med pool, som ligger med en helt enestående udsigt over landskabet mellem Monte Cetona og Monte Amiata ud til en dal, som domineres af borgen i Radicofani.

Villaen ligger på en bakketop i landlige omgivelser, men samtidig med kun 1 km til den lille, hyggelige by, Celle sul Rigo, hvor man finder 3 gode restauranter, en købmand, en lille gårdbutik, hvor ejerene bl.a. sælger skinker og en god vin fra egen produktion. I byen er der desuden tennisbaner og en rideskole, hvor man kan tage timer og på ture ud i landskabet. Her er ligeledes rigtig gode muligheder for udflugter på cykel i det meget bakkede landskab. Celle ligger i 500 m.o.h, så det vil normalt ikke føles så varmt, som i lavere liggende områder. 

Villa Celle ligger godt for besøg i de små middelalderbyer i området, Spa-byen, San Casciano dei Bagni med gamle romerske bade og et stort og meget elegant spacenter, vinbyerne Montepulciano (32 km) og Montalcino (45 km), ligesom det vil være muligt at tage en tur ind i Umbrien og det nordlige Lazio. Siena ligger 75 km fra villaen. 

Flyver man til Italien er det både muligt at vælge Roms lufthavn (195 km) og Firenze lufthavn (150 km), hvorfra man nemt kommer til villaen, da der er motorvej en stor del af vejen. 

Beskrivelse af villaen

Fritliggende villa med 9 sengepladser. Villa Celle er en landejendom fra 1600-tallet som over de sidste år er blevet løbende renoveret og fremstår i dag som en smagfuld og personligt indrettet ejendom, hvor ejerne stilsikkert har tilført sjæl i det gamle hus, uden at det bliver for personligt.   

I stueetagen finder man en stor stue med pejs og direkte udgang til haven, spiseplads til 12 personer og køkken udstyret med opvaskemaskine, ovn, mikroovn, kaffemaskine og brødrister. Vaskerum med vaskemaskine, gæstebadeværelse og soveværelse med dobbeltseng (kan laves dobbelt med en-suite badeværelse med bruser).

På første sal et tresengsværelse (3 senge) med tilstødende badeværelse med bruser, opholdsstue med tekøkken, et soveværelse med egen udgang til panoramaterrasse, loftsventilator, en-suite badeværelse med bruser, badekar og to håndvaske, en dobbelt soveværelse med eget badeværelse med bruser.

Skyggefuld pergola med bord til 12 personer og en muret grill. Legeredskaber til børnene.

Der vil være en let rengøring og skift af linned og håndklæder midtuge.

Inkluderet i lejeprisen
Slutrengøring.
Linned (skift midtuge)
Håndklæder (ugentligt skift).
Forbrug af el, gas og vand (normalt forbrug).


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Mikroovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger
Opvaskemaskine
Vaskeri

Vis alle 23 faciliteter

Villa Celle,
Toscana - Celle sul Rigo

4 soveværelser,
9 personer,
5 badeværelser,
300 m²
Pool 14 x 4 meter
( åben fra 1/5 til 1/10 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som ledig, men du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt