Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Casalunga byder på udsigt til et klassisk toscansk landskab, mange sovepladser for pengene, privat pool og mulighed for at besøge vinbyer som Montalcino og Montepulciano og ikke mindst Sienas historiske centrum.

Villa Casalunga er et traditionelt landhus med pool til en meget favourabel pris, kun 20 km syd for Siena. Dette typiske “Casale” med pool ligger i et klassisk toscansk landskab i uforstyrrede og landlige omgivelser, men samtidig er historiske byer som Buonconvento og vinbyen Montalcino indenfor kort køreafstand, ligesom Chianti-vindistriktet er en ½ time væk. Huset råder over en god pool (9 x 4,5 meter/ dybde 1,5 meter) og en stor have med grill og trækulsovn. Indretningen en holdt i en stilren, traditionel toscansk landstil, men har samtidig alle moderne bekvemmeligheder med f.eks. vaskemaskine, opvaskemaskine og wi-fi internet. 

Villa Casalunga ligger godt for besøg i byer som Siena (20 km), San Gimignano (65 km), Monteriggioni og ikke mindst Brunello-byen, Montalcino (18 km). Kendte byer som Pienza (35 km) og spa-byen Bagno Vignoni (31 km) er ligeledes oplagte mål for en eftermiddagstur.  

Læs her hvordan Mette og hendes familie oplevede Villa Casalunga:  Et hus i Toscana - Knitnite

Beskrivelse af boligen
Villa Casalunga er et fritliggende landhus med 13 sengepladser delt op i to lejligheder, som udlejes samlet (prisen er for hele huset).

Girasole med 8 sengepladser på første sal består af en opholdsstue med pejs, tv og et køkkenhjørne med ovn, tre dobbeltværelser og et værelse med to senge, et badeværelse med bruser og et separat toilet. Loggia.

Stalla er til fem personer og ligger i stueplanet og består af en stor spisestue med musikanlæg, opholdsstue med pejs og tv, et stort køkken med mikroovn og opvaskemaskine, et dobbeltværelse med en ekstra seng, et lille badeværelse med bruser og et dobbeltværelse.

Inkluderet i lejemålet
Slutrengøring.
Linned og håndklæder (ugentligt skift).
Forbrug af el, gas og vand (normalt forbrug).


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Handicapvenlig
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Mikroovn
Italiensk kaffekoger
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tv

Vis alle 19 faciliteter

Villa Casalunga,
Toscana - Buonconvento

6 soveværelser,
13 personer,
3 badeværelser,
220 m²
Pool 9 x 4,5 meter
( åben fra 15/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt