Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Casalunga byder udsigt til et klassisk toscansk landskab, mange sovepladser for pengene, privat pool og mulighed for at besøge vinbyer som Montalcino og Montepulciano og ikke mindst Sienas historiske centrum.

Villa Casalunga er et traditionelt landhus med pool til en meget favourabel pris, kun 20 km syd for Siena. Dette typiske “Casale” med pool ligger i et klassisk toscansk landskab i uforstyrrede og landlige omgivelser, men samtidig er historiske byer som Buonconvento og vinbyen Montalcino indenfor kort køreafstand, ligesom Chianti-vindistriktet er en ½ time væk. Huset råder over en god pool (9 x 4,5 meter/ dybde 1,5 meter) og en stor have med grill og trækulsovn. Indretningen en holdt i en stilren, traditionel toscansk landstil, men har samtidig alle moderne bekvemmeligheder med f.eks. opvaskemaskine og wi-fi internet. Ejeren byder på en vinsmagning under opholdet.

Villa Casalunga ligger godt for besøg i byer som Siena (20 km), San Gimignano (65 km), Monteriggioni og ikke mindst Brunello-byen, Montalcino (18 km). Kendte byer som Pienza (35 km) og spa-byen Bagno Vignoni (31 km) er ligeledes oplagte mål for en eftermiddagstur.  

Læs her hvordan Mette og hendes familie oplevede Villa Casalunga:  Et hus i Toscana - Knitnite

Villa Casalunga er et fritliggende landhus med 13 sengepladser delt op i to lejligheder, som udlejes samlet (prisen er for hele huset).

Girasole med 8 sengepladser på første sal består af en opholdsstue med pejs, tv og et køkkenhjørne med ovn, tre dobbeltværelser og et værelse med to senge, et badeværelse med bruser og et separat toilet. Loggia.

Stalla er til fem personer og ligger i stueplanet og består af en stor spisestue med musikanlæg, opholdsstue med pejs og tv, et stort køkken med mikroovn og opvaskemaskine, et dobbeltværelse med en ekstra seng, et lille badeværelse med bruser og et dobbeltværelse.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Handicapvenlig
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Mikroovn
Italiensk kaffekoger
Opvaskemaskine
Tv
Husdyr tilladt

Vis alle 18 faciliteter

Villa Casalunga,
Toscana - Buonconvento

6 soveværelser,
13 personer,
3 badeværelser,
220 m²
Pool 9 x 4,5 meter
( åben fra 15/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

Søger du en bolig til næste år, kan det være at den står som optaget, men det er ofte, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og den står som optaget, så kan vi hurtigt få en pris.