Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Nyrenoveret villa med privat pool i lille landsby i kort afstand fra Spa-byen, Gambassi Terme i det centrale Toscana mellem Siena og Firenze.

Villa Capannina er en smagfuldt renoveret villa, hvor man med held har bevaret den gamle, rustikke stil og samtidig har udstyret villaen med moderne bekvemmeligheder som et moderne køkken med opvaskemaskine, espressomaskine og mikroovn, vaskemaskine, satellit-tv og wifi internet, solpaneler på taget samt aircondition i et af soveværelserne. Villaen er fordelt på tre etager og er elegant indrettet med et moderne møblement kombineret med nogle tidstypiske, lokale møbler.

Udendørs finder man en lille lukket have med en swimmingpool til eksklusiv brug for villaens gæster (9 m x 4 m, dybde 1,70). Der er en stor loggia/overdækket terrasse udstyret med solstole og med plads til udendørs frokoster og middage ved grillen.

Ejerne tilbyder at arrangere middage, frokoster eller morgenmad, hvis det ønskes (på forespørgsel).

Parkering inde på grunden med ladestander til elbiler. 

Villa Capannina ligger i den lille landsby, Pillo, hvor man også finder vingården Villa Pillo, som udover at tilbyde smagninger af deres vine også har en restaurant. I området omkring villaen ligger flere vingårde, som kan besøges. 

Villaen ligger med mulighed for en tur til havet i Cecina og Donoratico (45 km), 3 km fra Gambassi Terme for indkøb af enhver art, restauranter og caféer, 5 km fra Castelfiorentino (banegård). Den spændende middlelalderby, San Gimgnano ligger kun 22 km fra Pillo og Firenze ligger 35 km fra villaen, Siena 55 km og Pisa med skævt tårn og lufthavn 47 km.

Beskrivelse af villaen

Stueetage: entré, køkken (komfur, køleskab, fryser, ovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, brødrister, mikroovn), spisestue, stue med pejs, satellit-tv, med adgang til den eksterne loggia med havemøbler til udendørs frokoster og middage, badeværelse med bruser.

Nederste etage: stort soveværelse med dobbeltseng og dobbelt sovesofa med badeværelse med bruser; aircondition.

Første sal: 2 soveværelser med dobbeltsenge, 1 badeværelse med bruser

Mulighed for at få en lokal kok til at stå for middage eller morgenmad (aftales med ejeren).

Linned og håndklæder inkluderet
Forbrug af el (herunder aircondition), gas, vand og wifi inkluderet (normalt forbrug).
Barneseng og højstol til rådighed. 


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine
Opvaskemaskine

Vis alle 25 faciliteter

Villa Capannina,
Toscana - Gambassi

3 soveværelser,
8 personer,
3 badeværelser,
140 m²
Pool 9 x 4 meter
( åben fra 1/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

Søger du en bolig til næste år, kan det være at den står som optaget, men det er ofte, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og den står som optaget, så kan vi hurtigt få en pris.