Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Treværelses lejlighed på Tenuta Moriano i Chianti-området i det centrale Toscana. Familiedrevet vingård med en stor pool med børnepool, en masse aktiviteter og totalt 10 ferielejligheder.

Den børnevenlige vingård, Tenuta Moriano, ligger smukt i det kuperede landskab i Chianti-området lige syd for Firenze i det nordlige Toscana. De smagfuldt indrettede ferielejligheder ligger naturskønt mellem vinmarker og olivenlunde, afløst af solsikker og andre afgrøder, som hører til vingården af samme navn, som er ejet af familien Panconesi. Lejlighederne har alle egen terrasse med mulighed for at sidde ude og spise. Fra området er der en enestående solnedgang.

Den gamle toscanske vingård har produktion af (gode) rød- og hvidvine (DOCG og IGT), grappa og olivenolie, og det vil være muligt at deltage i smagninger af de lokale vine (3 eller 5 vine med snack eller frokost) og det vil være muligt at få en rundvisning i vinmarkerne sammen med enten frokost eller middag (på bestilling mod tillæg). 

På ankomstdagen lørdag i højsæsonen vil det være muligt at deltage i et middagsarrangement (buffet), søndag morgen bliver der arrangeret morgenmad (ved nok tilmeldinger - ellers kan morgenmad leveres til lejligheden). Der er i løbet af ugen forskellige arrangementer med mad og vin. Man vil kunne leje cykler (også elcykler) samt kunne deltage i udflugter, som ejerne arrangerer (restaurant og services mod tillæg - program kan variere i forhold til sæson og vejret).

Tenuta Moriano består 10 lejligheder, alle indrettet i rustik toskansk stil, hver med eget udeområde og et velfungerende køkken samt adgang til en stor pool og en børnepool samt fodboldmål og trampolin. Overdækket parkering til alle lejligheder.

De forskellige aktiviteter på Tenuta Moriano kan bestilles ved ankomsten, dog skal buffeten lørdag i højsæsonen helst bestilles hjemmefra. Mulighed for at medbringe mindre husdyr (på forespørgsel).

Mulighed for at leje en barneseng (mod tillæg).

I området ligger flere restauranter og vingårde.

Det vil i lav- og mellemsæson være muligt at leje lejlighederne i minimum 4 nætter, mens det i højsæsonen vil være muligt at leje fra lørdag til lørdag i minimum 7 nætter.

Tenuata Moriano ligger strategisk godt for besøg i Firenze (35 km), San Gimignano (26 km) og Siena (49 km), ligesom byer som Pisa (75 km) og Lucca (78 km) er mulige udflugtsmål. Livorno ved Middelhavet ligger 75 km fra vingården.

Beskrivelse af lejligheden

Leonardo er en treværelses lejlighed i stueplan med plads til 4 + 2 personer.

Lejligheden er på 52 kvadratmeter og er opført med de traditionelle fritlagte loftsbjælker og med alle vinduer mod parken og de omkringliggende bakker. Leonardo består af et lyst køkken/opholdsrum med et lille køkken med alt nødvedigt grej for at lave mad (tallerkener, service, gryder, pander, glas  og øvrigt køkkenudstyr herunder køleskab, en ovn, en italiensk kaffebrygger (moka) og en kedel. Her er der desuden en spiseplads, satellit-tv og en dobbelt sovesofa.

I soveafdelingen finder man et dobbeltværelse med eget badeværelse med kar, et værelse med to senge og et badeværelse med bruser. Loftsventilator i soveværelserne.

Privat overdækket terrasse med spisebord og stole.

Inkluderet i lejeprisen
Forbrug af gas, vand og el (normalt forbrug i lejligheden)
Overdækket parkering
Adgang til vaskeri
Sengelinned og håndklæder (poolhåndklæder kan lejes).
Wifi-internet i lejligheden
Slutrengøring


Faciliteter

Fælles pool
Fælles pool
Internet
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Italiensk kaffekoger
Elkedel
Vaskeri *
Satellit-tv
Ventilator
Pengeboks *
Husdyr tilladt

Vis alle 17 faciliteter
* fællesfaciliteter

Tenuta Moriano - Leonardo,
Toscana - Montespertoli

2 soveværelser,
6 personer,
2 badeværelser,
52 m²
Pool
( åben fra 1/5 til 15/10 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som ledig, men du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt