Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Podere La Valle er en traditionel landejendom med stor pool og 18 sengepladser fordelt på 4 lejligheder, hvorfor villaen er yderst velegnet til generationsturen eller flere familier, som vil en tur til Toscana uden at skulle betale en formue eller dele pool og andre faciliteter med andre.

Smukt renoveret gammelt landhus med pool i det sydlige Toscana med pool og 4 lejligheder med plads til 12 + 6 personer (udlejes kun samlet). Her er vi midt i det landskab, som de fleste forbinder med Toscana: Bakker med kornmarker, olivenlunde og skov. Grusvejen op til huset går gennem bakkerne med det dominerende Tentennano-fort i Castiglione d’Orcia (restaurant og indkøb) og den lille middelalder-by, Rocca d’Orcia i baggrunden højt over dalen. Huset er et traditionelt landhus fra området, som er blevet sat flot i stand og indrettet i den lokale stil i rustik toscansk charme. Ejerne producerer en god olivenolie og vin (doc Orcia).

Beliggenheden er rigtig god til besøg i det sydlige Toscana med byer som renæssancebyen Pienza (16 km), vinområderne ved Montalcino (24 km) og Montepulciano (25 km) og den lille Spa-by Bagno Vignoni (8 km) indenfor kort køreafstand. Siena (55 km) og Chianti-området kan ligeledes nås på en eftermiddagstur.

 

Fritliggende landhus med 12 + 6 sengepladser opdelt i fire lejligheder, som udlejes samlet dvs. der vil ikke være andre på stedet.

Azzurro med 2 + 2 sengepladser i stueplanet med en opholdsstue med pejs, tv, køkkenhjørne og sovesofa. Hertil kommer et dobbeltværelse og et badeværelse med bruser.

Giallo med 2 + 3 sengepladser i stueplanet med en stor opholdsstue med dobbelt sovesofa og en enkelt sofaseng, tv, køkkenhjørne og en hems med dobbeltværelse og et badeværelse med bruser.

Verde med 4 + 2 sengepladser i stueplanet med opholdsstue med sovesofa, pejs, tv og køkkenhjørne. På førstesalen et dobbeltværelse og et værelse med to senge og et badeværelse med bruser.

Rosso med 4 + 2 sengepladser i stueplanet med en opholdsstue med køkkenhjørne, en stor overdækket terrasse, to dobbeltværelser og to badeværelser med bruser.

Opvaskemaskine i alle lejligheder samt et vaskerum med vaskemaskine.Der er ventilatorer i soveværelserne.

De tre førstnævnte lejligheder ligger i hovedhuset, mens den sidste lejlighed ligger i huset ved poolen, hvor der er en terrasse, som man normalt vil benytte til fællesmiddage og grillaftener. 

Overdækket parkering. 

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder (ugentligt skift).
Forbrug af el, gas og vand (normalt forbrug)
Slutrengøring


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Opvaskemaskine
Vaskeri
Satellit-tv
Ventilator
Husdyr tilladt
Slutrengøring inkluderet
Linned og håndklæder til rådighed

Vis alle 16 faciliteter

Podere La Valle,
Toscana - Castiglione d'Orcia

6 soveværelser,
18 personer,
5 badeværelser,
300 m²
Pool 12 x 6 meter
( åben fra 15/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt