Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Fritliggende villa med lille pool og en panoramaterrasse med en enestående 180 graders havudsigt over bakkerne til Middelhavet - i gangafstand fra lille by med restaurant og kun 6 km fra stranden i Viareggio i det nordlige Toscana.

Chalet del Colle er begunstiget med en helt unik udsigt til bjerge, bakker, sø og og havet - en udsigt som kan nydes fra husets terrasser, hvor det også er muligt at grille og spise ude, slappe af og tage et dyp i den lille private pool, som huset råder over (ottekantet: 4,50 x 3,50 m / dybde 1,20 m). Villaen ligger i gangafstand fra den lille landsby, Bargecchia (ca. 900 m), hvor der er købmand og restaurant. 

Huset er godkendt til 4 + 2 personer (men nok bedst 4 voksne og 2 børn). 

Selve huset er udstyret med alle bekvemmeligheder: en fuldt indhegnet have med mulighed for parkering, stor muret grill, aircondition, ubegrænset wi-fi, opvaskemaskine, vaskemaskine, satellit-tv, alarmsystem og videoovervågning ligesom der er et par mountainbikes til rådighed til ture rundt i området, hvor man kan vælge at køre ned til havet, op i bjergene eller til en caffé i Lucca. Området byder også på mange muligheder for vandreture.

Kun 900 meter fra villaen ligger den lille landsby, Bargecchia, hvor der er købmand, restaurant/pizzeria og en bar. Ligeledes 900 meter fra huset er der et busstoppested, hvor man kan tage bussen til Lucca eller til den kendte badeby, Viareggio (6 km). Fra Viareggio station vil man kunne tage toget til Cinque Terre. De spændende historiske byer i Toscana såsom Lucca (17 km), Firenze (96 km) eller Pisa (22 km) kan alle besøges under opholdet.

Beskrivelse af villaen

Indgang gennem en port, som fører op til en veranda på 100 kvadratmeter, som er udstyret med bord og stole, bordtennisbord, et badeværelse med bruser, toilet, bidet, håndvask. Fra de udvendige stentrapper kommer man til 1. sal og den store  terrasse med terracottafliser på 75 m2, hvorfra man har en uforglemmelig udsigt til havet, øen Elba og Massaciuccoli-søen. Terrassen er udstyret med bord, stole og liggestole, hvor man kan nyde solnedgangen og middage under åben himmel.

Det store udendørs område har også et ekstra bord og stole placeret ved indgangen til huset til morgenmaden, hvor der også findes et udendørs komfur.

Indgang fra terrassen til husets køkken med bord (kan forlænges op til 12 pladser), køleskab / fryser, komfur, ovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, pejs, TV, 1 badeværelse med bruser, toilet, bidet, håndvask, 1 soveværelse med 2 enkeltsenge (gennemgangsværelse), TV, garderobe, 1 soveværelse med dobbeltseng og 1 køjeseng - med udgang til terrassen.

Fra terrassen fører en udendørs korridor, der løber gennem huset, til den store, indhegnede, have på 1000 kvadratmeter med murstengrill, lille bord og stole samt den ottekantede pool med parasol og liggestole.

Parkering i ejendommen (maks. højde på bil 2,20 m; maks. bredde på bil 2,50 m). 


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Overvågningskameraer
Alarmsystem
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Brødrister

Vis alle 20 faciliteter

Chalet del Colle,
Toscana - Corsanico

2 soveværelser,
6 personer,
2 badeværelser,
70 m²
Pool 4,5 x 3,5 meter
( åben fra 6/5 til 23/9 )
6 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

Søger du en bolig til næste år, kan det være at den står som optaget, men det er ofte, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og den står som optaget, så kan vi hurtigt få en pris.