Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Lejlighed til 4 - 6 personer på stort toscansk landsted med 12 landhuse, hver med sin pool, i det kuperede toskanske landskab ved den lille, hyggelige, middelalderby, Montaione i området mellem Firenze og Siena i det centrale Toscana.

Castellare di Tonda består af 12 renoverede gårde, som har mellem 4 og 10 lejligheder, der alle ligger ugenert på et 280 hektar stort landområde. Hver gård har egen pool, som deles af lejlighederne på gården. Centralt i området finder man desuden en restaurant, butik og bar, hvor man kan spise morgenmad, spise eller købe ind til frokost og nyde en god middag til aften. Mod tillæg vil man kunne benytte et lille, velfungerende spacenter, tennisbaner, et ridecenter, en fiskesø og få indblik i og smage den lokale vinproduktion af Chianti D.O.C.G. Tonda har sin egen golføvebane og vil I spille på en god bane, ligger Castelfalfi-banen (18 + 9 huller) kun 8 km fra Tonda.

Lejlighederne er fordelt på 12 landhuse med hver sin pool. Der er en børnepool ved flere af standard lejlighederne, men ikke ved superior lejlighederne. De enkelte lejligheder er pænt indrettede i den rustikke toscanske stil med mulighed for aircondition (superior), opvaskemaskine (superior) og parkering ved huset. Gratis wi-fi internet (bedst tæt ved receptionen og udenfor de enkelte huse). Castellare di Tonda er det perfekte sted for en ferie med børn med masser aktiviteter for både små ( f.eks. børneklub og børnepool ved standardlejligheder) og store (f.eks. spabehandling, vinsmagning eller kokkeskole). 

Ved hvert landhus og ved receptionen er der opsat elladestandere (type 2 / 4,6 kw), hvor man kan oplade elbilen mod tillæg.

Montaione ligger i kort kørselsafstand fra Tonda, ligesom byer som Volterra, Pisa (55 km), Siena (58 km), Firenze (56 km), San Gimignano (20 km) er oplagte udflugtsmål. Middelhavet ligger 65 km fra Tonda. 

OBS opredningerne er anbefalet for børn under 12 år, f.eks. ved treværelses 4 + 2 lejlighederne, kan man bo 4 voksne + 2 børn under 12 år.

Classic treværelses lejlighed til 4 personer + 2 (børn):

Opholds/spisestue med sovesofa (til børn under 12 år mod tillæg), to dobbeltværelser, køkken, badeværelse med bruser, tv, dvd, reserveret udeområde med bord og stole.

Billederne er generelle og indretningen kan variere fra lejlighed til lejlighed.


Faciliteter

Fælles pool
Fælles pool
Internet
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Kaffemaskine
Vaskeri *
Tv
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Hårtørrer
Husdyr tilladt
Slutrengøring inkluderet
Linned og håndklæder til rådighed

Vis alle 12 faciliteter
* fællesfaciliteter

Tonda Treværelses Classic 4 + 2,
Toscana - Montaione

2 soveværelser,
6 personer,
1 badeværelse,
Pool
( åben fra 15/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

Søger du en bolig til næste år, kan det være at den står som optaget, men det er ofte, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og den står som optaget, så kan vi hurtigt få en pris.