Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Stort toscansk landsted med med lejligheder i 12 landhuse, hver med sin pool, i det kuperede toskanske landskab ved den lille, hyggelige, middelalderby, Montaione i området mellem Firenze og Siena i det centrale Toscana.

Castellare di Tonda består af 12 renoverede gårde, som har mellem 4 og 10 lejligheder, der alle ligger ugenert på et 280 hektar stort landområde. Hver gård har egen pool, som deles af lejlighederne på gården. Centralt i området finder man desuden en restaurant, butik og bar, hvor man kan spise morgenmad, spise eller købe ind til frokost og nyde en god middag til aften. Mod tillæg vil man kunne benytte et lille, velfungerende spacenter, tennisbaner, et ridecenter, en fiskesø og få indblik i og smage den lokale vinproduktion af Chianti D.O.C.G. Tonda . Vil I spille på en god goflbane, ligger Castelfalfi-banen (18 + 9 huller) kun 8 km fra Tonda.

Lejlighederne er fordelt på 12 landhuse med hver sin pool. Der er en børnepool ved flere af standard lejlighederne, men ikke ved superior lejlighederne. De enkelte lejligheder er pænt indrettede i den rustikke toscanske stil med mulighed for aircondition (superior), opvaskemaskine (superior) og parkering ved huset. Gratis wi-fi internet (bedst tæt ved receptionen og udenfor de enkelte huse). Castellare di Tonda er det perfekte sted for en ferie med børn med masser aktiviteter for både små ( f.eks. børneklub og børnepool ved standardlejligheder) og store (f.eks. spabehandling, vinsmagning eller kokkeskole). 

Ved hvert landhus og ved receptionen er der opsat elladestandere (type 2 / 4,6 kw), hvor man kan oplade elbilen mod tillæg.

Montaione ligger i kort kørselsafstand fra Tonda, ligesom byer som Volterra, Pisa (55 km), Siena (58 km), Firenze (56 km), San Gimignano (20 km) er oplagte udflugtsmål. Middelhavet ligger 65 km fra Tonda. 

OBS opredningerne er anbefalet for børn under 12 år, f.eks. ved treværelses 4 + 2 lejlighederne, kan man bo 4 voksne + 2 børn under 12 år.

Toværelses Classic 2 + 2 lejlighederne er indrettet med en opholds/spisestue med sovesofa (til børn under 12 år mod tillæg), et dobbeltværelse, køkken, badeværelse med bruser, tv, dvd, privat udeområde med bord og stole.

 Billederne er generelle og lejlighedernes indretning kan variere i indretning, møbler og farver.

Inkluderet i lejemålet
Sengelinned og håndklæder
Forbrug af el, gas og vand (normalt forbrug)
Slutrengøring


Faciliteter

Fælles pool
Fælles pool
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Kaffemaskine
Vaskeri *
Tv
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Hårtørrer
Husdyr tilladt
Slutrengøring inkluderet

Vis alle 13 faciliteter
* fællesfaciliteter

Tonda - Toværelses Classic 2 + 2,
Toscana - Montaione

1 soveværelse,
4 personer,
1 badeværelse,
Pool
( åben fra 15/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt