Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Klassisk landsted med pool og plads til 35 + 12 personer. Casale Trieste ligger lige ved den lille by, Lajatico i Pisa-provinsen i det vestlige Toscana ca. 40 km fra Middelhavet. Landstedet er meget velegnet gruppen, har brug for meget plads og frihed til at holde en fest eller bare hygge.

Casale Trieste er et stort landsted med totalt 13 lejligheder på en traditionel toscansk, renoveret landejendom. Det smukke gamle landhus (Casale) ligger højt på en grund på 600 hektar med oliventræer, skov og kornmarker. Lejlighederne er alle enkelt, men pænt indrettede i den lokale toskanske stil og har alle et lille køkken/spisestue. Stort fællesrum med tv. Casale Trieste bliver ofte brugt til familiefester, bryllupper og andre større arrangementer, hvortil det vil være muligt at leje udstyr og få leveret maden udefra, hvis man ikke selv ønsker at stå for maden. 

Et par kilometer fra huset ligger den lille by, Lajatico, hvor ejerne af Casale Trieste har en restaurant (1,8 km fra Casale Trieste til fods) og man finder flere andre restauranter og indkøbsmulighed. Volterra og San Gimignano ligger indenfor 30 km fra huset og både Firenze (75 km), Lucca (55 km), Siena (75 km) og Pisa (50 km) kan nås på 1 – 1½ time. Mulighed for vandreture i området. Middelhavets sandstrande kan nås på under en time.

Casale Trieste består af 13 lejligheder – alle med egen indgang. Totalt med 35 + 12 sengepladser

Lejlighed 1: Stueetagen. To værelser til 2 + 2 personer med en opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, et dobbeltværelse og et badeværelse med bruser.

Lejlighed 2: Første sal. Et værelses lejlighed til 2 personer med køkkenhjørne, dobbeltseng, brusebadeværelse. Lejligheden har en lille terrasse.

Lejlighed 3: Første sal. To værelser til 2 + 3 personer med en opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa og mulighed for at få en ekstra seng, et dobbeltværelse og to badeværelser med bruser

Lejlighed 4: Stueetagen. To værelser til 2 + 2 personer med en opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, et dobbeltværelse og et badeværelse med bruser. Egnet til kørestolsbrugere.

Lejlighed 5: Første sal. To værelser til 2 + 2 personer med en opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, et dobbeltværelse og et badeværelse med bruser.

Lejlighed 6: Første sal. Tre værelser til 4 + 2 med opholdsstue med køkkenhjørne og en-mands sovesofa, et kammer med en seng (gennemgangsværelse), et dobbeltværelse, et værelse med to senge og et badeværelse med bruser

Lejlighed 7: Første sal. Tre værelser med 5 sengepladser, som består af en opholdsstue med køkkenhjørne, et dobbeltværelse med en ekstra seng, et værelse med to senge og et badeværelse med bruser.

Lejlighed 8: Stuetagen. Tre værelser til 3 + 1 personer bestående af en opholdsstue med køkkenhjørne og en mands-sovesofa, et dobbeltværelse, et enkeltværelse og et badeværelse med bruser.

Lejlighed 9: Første sal. To værelser til 2 + 3 personer med en opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa og mulighed for at få en ekstra seng, et dobbeltværelse og et badeværelse med bruser

Lejlighed 10: Første sal. To værelser til 2 + 3 personer med en opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa og mulighed for at få en ekstra seng, et dobbeltværelse og et badeværelse med bruser

Lejlighed 11: Stuetagen. Tre værelser med 3 sengepladser med opholdsstue med køkkenhjørne, et dobbeltværelse, et enkeltværelse og et brusebadeværelse. Egnet til kørestolsbrugere.

Lejlighed 12:. Tre værelser til 4 + 2 personer. I stuetagen opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa. På første sal et dobbeltværelse med en ekstra seng, et enkeltværelse og et badeværelse med bruser.

Lejlighed 13: Stuetagen. To værelser til 2 + 3 personer med en opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa og mulighed for at få en ekstra seng, et dobbeltværelse og et badeværelse med bruser


Faciliteter

Privat pool
Handicapvenlig
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Vaskeri
Satellit-tv
Husdyr tilladt
Slutrengøring inkluderet
Linned og håndklæder til rådighed

Vis alle 16 faciliteter

Casale Trieste,
Toscana - Laiatico

19 soveværelser,
47 personer,
13 badeværelser,
805 m²
43 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

Søger du en bolig til næste år, kan det være at den står som optaget, men det er ofte, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og den står som optaget, så kan vi hurtigt få en pris.