Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Casa dello Scoiattolo er en familievilla med privat pool og aircondition til 7 personer tæt på den charmerende, oprindeligt etruskiske by, Cortona i Arezzo-provinsen i Toscana i det centrale Italien ca. 100 km syd for Firenze.

Villa dello Scoiattolo ligger højt i det bakkede landskab (ca. 700 m.o.h.) med en storslået udsigt over landskabet omgivet af store gamle træer, der giver god skygge. I den velplejede have i et niveau under huset ligger den store swimmingpool (9,0 x 4,5 meter) omgivet af en græsplæne. Rundt om huset er der flere gode steder at sidde og nyde måltiderne udendørs.

Indretningen i huset er klassisk toscansk med loftsbjælker fritlagt og terracotta-gulve. Trods det landlige udtryk har huset aircondition(i soveværelser og stue), wifi internet, vaskemaskine og opvaskemaskine. Huset er pænt og enkelt møbleret. 

Beliggenheden tæt på Cortona giver en god mulighed for at udforske den spændende, historiske by, med mange gode restauranter, caféer, museer og indkøb, ligesom provinshovedstaden, Arezzo er et oplagt besøgsmål. Trasimeno-søen (20 km) ligger ligeledes i kort afstand fra villaen og et besøg i Umbrien er også en mulighed, hvor de to vigtige byer, Assisi og Perugia (49 km) er et must at besøge. Der er flere gode vingårde i området og Chianti-distriktet ligger også indenfor rækkkevidde sammen med de to kendte vinbyer, Montepulciano (35 km) og Montalcino (66 km). 

Casa dello Scoiattolo er en fritliggende villa i to plan til 7 personer.

I stueetagen finder man en opholdsafdelingen, der består af en stor stue og et køkken samt tre soveværelser: Et soveværelse med en 1½ mandsseng, to soveværelser med hver to enkeltsenge og badeværelse . Fra stuen går en trappe op til første sal, hvor der er et soveværelse med en dobbeltseng og panoramaudsigt over landskabet og husets andet badeværelse. Huset har plads til 7 personer med mulighed for at leje en barneseng (på forespørgsel). Ved ophold i 14 dage vil der lørdag blive leveret rent sengetøj og håndklæder. Det vil i den forbindelse være muligt at bestille ekstra rengøring, som inkluderer redning af senge (mod tillæg - bestilles ved ankomsten).

Privat parkering på grunden.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Espressomaskine
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Strygejern

Vis alle 16 faciliteter

Casa dello Scoiattolo,
Toscana - Cortona

4 soveværelser,
7 personer,
2 badeværelser,
Pool 9 x 4,5 meter
( åben fra 1/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

Søger du en bolig til næste år, kan det være at den står som optaget, men det er ofte, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og den står som optaget, så kan vi hurtigt få en pris.