Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Charmerende byhus med flot udsigt i den lille historiske middelalderby, Rocca d?Orcia, med flere restauranter i det sydlige Toscana.

Casa Rocca er et lille renoveret byhus med aircondition i to etager i den lille charmerende landsby, Rocca d’Orcia. Huset har en stor terrasse på 60 m² samt to små terrasser - den store med en fantastisk udsigt over den UNESCO fredede Orcia-dal i det sydlige Toscana og den anden med udsigt over byens centrale plads, hvor der i sommerhalvåret er flere restauranter åbne.
I gangafstand fra huset ligger en ligeledes charmerende middelalderby, Castiglione d'Orcia, hvor man kan købe ind.

Huset er smagfuldt og personligt indrettet i den lokale stil med mange fine detaljer.

Byer som renæssancebyen Pienza (17 km), vinbyerne Montalcino (23 km) og Montepulciano (24 km), Spabyen Bagno Vignoni (5 km) og Siena (53 km) ligger indenfor kort rækkevidde fra huset. Roms lufthavn ligger ca. 2 timers kørsel fra Rocca d'Orcia, mens Firenze kan nås på 1½ time.

Beskrivelse af boligen

Byhus i to plan med 3 +1 sengepladser.

I stueetagen stue med sovesofa, soveværelse med dobbeltseng (1½ mandsseng), køkken, bryggers, badeværelse, stor gårdhave med pergola og bord, terrasse på 60 kvm. med havepavillon, bord og stole til 6 personer med udsigt over dalen og landsbyerne Pienza, Montichiello, Montepulciano og Bagno Vignoni.

På første sal et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse med bruser, terrasse på 3,47 kvadratmeter med udsigt over Val d’Orcia og yderligere terrasse på 4,98 kvadratmeter med udsigt over pladsen. Begge terrasser er tilgængelige fra det store soveværelse. 2 airconditionanlæg - i soveværelse på første sal og i stue.


Faciliteter

Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Mikroovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tv
Pejs

Vis alle 15 faciliteter

Casa Rocca,
Toscana - Castiglione d'Orcia

2 soveværelser,
4 personer,
2 badeværelser,
50 m²


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt