Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Dejligt lille landhus med privat pool til 8 personer i det sydlige Toscana. Casa Isabella ligger i naturskønne, landlige omgivelser mellem de to byer, Celle sul Rigo (5 km) og Radicofani med flere restauranter, barer og en købmand. Poolen kan overdækkes, så den også kan anvendes i f.eks. efterårsferien.

Casa Isabella er et pænt renoveret, traditionelt landhus med pool til 6 + 2 personer i det sydlige Toscana. Huset er i to etager og er smagfuldt indrettet i en personlig, rustik og landlig toscansk stil. Huset er gennemført renoveret, hvor de oprindelige materialer træder frem mange steder i huset. Fra den store terrasse skuer man ud over den store pool, som kan overdækkes og derfor også vil kunne bruges udenfor sæsonen. 

Casa Isabella ligger godt for besøg i de små middelalderbyer i området, Spa-byen, San Casciano dei Bagni (10 km), vinbyerne Montepulciano (35 km) og Montalcino (48 km), ligesom det vil være muligt at tage en tur ind i Umbrien og det nordlige Lazio.

Casa Isabella er et fritliggende landhus i to plan med 6 + 2 sengepladser

I stueplanet en opholdsstue med dobbelt sovesofa, tv og musikanlæg, et dobbeltværelse med udgang til have, et lille køkken med vaskemaskine og et badeværelse med bruser.

På førstesalen en opholdsstue med pejs, stort køkken med ovn, opvaskemaskine og mikroovn, to dobbeltværelser, et badeværelse med kar samt et mindre badeværelse med bruser ude på trappen.

 

Langs grunden går en mindre, ikke særlig trafikeret, lokalvej, som forbinder de to små byer Celle sul Rigo og Radicofani


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Espressomaskine
Elkedel
Opvaskemaskine

Vis alle 21 faciliteter

Casa Isabella, Toscana

3 soveværelser,
8 personer,
3 badeværelser,
160 m² ,
Pool 6 x 12 meter
( åben fra 1/5 til 31/10 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.