Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Lille landhus med privat pool og flot udsigt tæt på middelalderbyen, Volterra i det centrale Toscana (3,5 km) med masser af historisk atmosfære, restauranter og mulighed for indkøb.

Casa Coiano er et romantisk lille landhus, som er ideelt for parret, der ønsker en ferie i fred og ro med mulighed for udflugter til de kendte byer i Toscana - og skulle der være et par børn med er der også mulighed for, at de kan sove på en sovesofa i stuen. Det indbydende landhus er bygget i lokale sten og holdt i den traditionelle stil, som kendes fra områdets gårde og er indrettet med et indbydende og elegant interiør, med et veludstyret køkken, stue med tv, pejs og sovesofa, et soveværelse med aircondition og to badeværelser.

Huset har en dejlig have med mange rum, inddelt af hække og omgivet af oliventræer. Fra den overdækkede terrasse og den store swimmingpool har man en fantastisk udsigt over bakkerne i Volterra. 

Casa Coiano ligger kun 3,5 km fra Volterra og den centrale placering gør, at de fleste seværdigheder i Toscana kan nås på under en time: Middelhavets sandstrande ligger 43 km væk, San Gimignano 25 km, Pisa med tårn og lufthavn 60 km, Lucca 68 km, Firenze 60 km og Siena 55 km fra Casa Coiano. 

Området har mange gode vingårde og olivenproducenter, som kan besøges under opholdet. Har man en cykel med og har mod på et varieret bakket landskab, så er man kommet til det rigtige sted.

Beskrivelse af boligen

Fritliggende villa i 2 plan til 2 - 4 personer (1 soveværelse, 1 dobbelt sovesofa, 2 badeværelser)

Stueetage i to niveauer:

Køkken - spisestue med opvaskemaskine, køleskab, komfur, ovn, mikroovn, bord og stole

Et trin ned til stueplan med sovesofa, to lænestole, tv, pejs, adgang til haven. Badeværelse med vaskemaskine (i skab), håndvask, bruser, toilet

En trappe fører op til 1. salen med et dobbeltværelse med aircondition og et badeværelse en suite med bruser, håndvask, toilet, bidet

Udendørs en overdækket terrasse med spiseplads, grill, have med bl.a. et andet sofabord og stole, to liggestole og fire udendørs lænestole

Privat rektangulær pool 10 x 3,5 m, dybde 1,50 m, med trin.

Inkluderet i lejeprisen

Linned og håndklæder inkluderet (ugentlig skift).
Forbrug inkl. aircondition
Wi-fi internet
Højstol og barneseng


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger

Vis alle 22 faciliteter

Casa Coiano,
Toscana - Volterra

1 soveværelse,
4 personer,
2 badeværelser,
75 m²
Pool 10 x 3,5 meter
( åben fra 10/5 til 30/9 )
43 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt