Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Elegant lejlighed med aircondition til 4 personer på landsted med stor opvarmet pool kun 1,5 km fra restauranter og indkøb i middelalderbyen, Montaione i det centrale Toscana mellem Pisa, Firenze og Siena.

Borgo Spereto er et nyrenoveret landsted, som meget smagfuldt blander traditionel toscansk og moderne arkitektur. De enkelte boliger er yderst elegant designet med alle moderne bekvemmeligheder og opfylder alle standarder inden for teknologi, bæredygtighed og miljøvenlige valg med f.eks. køling og opvarmning fra varmepumper i hver bolig.

Landstedet med de 11 lejligheder og 3 villaer råder over en stor fælles, opvarmet, swimmingpool på 18 x 8 meter (dybde 1,40 meter), som er åben hele året. Hver bolig har egne møbler og parasol ved den store pool, hvor man også finder toiletter, en udendørs bruser og en bar. 

Beliggenheden på en bakketop, omgivet af vinmarker og olivenlunde, byder på både ro og en enestående udsigt over det karakteristiske landskab i det centrale Toscana. Vinmarkerne, som er rundt om Borgo Spereto, producerer økologisk rød og hvidvin, der er typisk for regionen.

Der er mulighed for at hyre en kok, at få et toskansk kokkekursus eller få ekstra rengøring. 

Der er parkering inde på ejendommen, men inde i selve Borgo Spereto er det ikke tilladt at køre bil. Der er derfor to golfvogne til rådighed til transport af kufferter og indkøb fra parkeringen.

Landsbyen Montaione ligger kun 1,5 km fra landstedet og her finder man en stor Coop og flere restauranter og caféer. I kort afstand ligger flere af de store seværdigheder i Toscana: San Gimignano (20 km), Volterra (31 km) og San Vivaldo (8 km). Strandene ved Middelhavets kyst kan nås på en times kørsel (60 km), ligesom de store kulturbyer som Pisa (60 km), Siena (55 km) og Firenze (55 km) kan besøges på under en time i bil. Ca. 3 km fra Borgo Spereto finder man et ridecenter, hvor det vil være muligt at arrangere en rideture. Den populære golfbane (27 huller) i Castelfalfi ligger 10 minutters kørsel væk (13 km). Området er også meget velegnet til ture på mountainbike (200 km landeveje, enkeltstier og grusveje) .

Beskrivelse af boligen

Lejlighed i stueetagen og første sal med egen indgang.

I stueetagen: entré med veludstyret køkken, stue og spiseafdeling. På første sal soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to senge samt et badeværelse med bruser.

Udeområde med møbler i stueetagen samt adgang til grill.

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder (1. sæt)
Opvarmning
Forbrug
Aircondition
Barneseng og højstol
Opvarmet pool
Wifi-internet


Faciliteter

Fælles pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger
Opvaskemaskine

Vis alle 20 faciliteter

Borgo Spereto - Nocellara,
Toscana - Montaione

2 soveværelser,
4 personer,
1 badeværelse,
90 m²
Pool 18 x 8 meter (opvarmet)
( åben fra 1/1 til 31/12 )
60 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt