Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Tangi er en elegant villa til 8 - 9 personer med flot stor pool, aircondition og enestående vue over bakkerne i området øst for Trapani på det vestlige Sicilien i kort afstand til strand og by.

Villa Tangi ligger smukt og roligt på en bakketop med en helt uforstyrret panoramaudsigt over det karakteristiske sicilianske landskab. Villaen råder over en fantastisk udsigtsterrasse med god spiseplads og en elegant infinity-pool. Den nybyggede villa er inspireret af den traditionelle arkitektur og indrettet med en smagfuld blanding af familiens antikke møbler og moderne elementer. Villaen har en lille samling af vine, som kan købes på stedet.

Villaen ligger godt for besøg på de kendte strande ved Cornino (15 km), Makari og San Vito Lo Capo (33 km), naturreservatet Riserva dello Zingaro, middelalderbyen Erice (20 km), templerne ved Segesta og Selinunte og ikke mindst de spændende bycentre i Trapani (20 km) og Marsala. Mulighed for en sejltur til de Egadiske øer, ligesom Palermo kun ligger en times kørsel fra huset (100 km).

 

 

Beskrivelse af villaen

Stueetagen: stue med pejs, stue med sovesofa (inkl.), spisestue, køkken, bryggers, 1 dobbeltværelse med lille terrasse, 1 badeværelse med bruser, 1 værelse med dobbeltseng med en-suite brusebad, 1 soveværelse med dobbeltseng og en-suite brusebad.

Første sal: 1 dobbelt / twin værelse med en-suite bad og bruser. Mulighed for en ekstra seng mod tillæg. Mulighed for at få en barneseng stillet til rådighed (på forespørgsel). 

Inkluderet i lejeprisen
Aircondition
Let 3 timers rengøring midtuge med skift af håndklæder
Sengelinned og poolhåndklæder (ugentligt skift)
Forbrug af gas (køkken), vand og el (normalt forbrug)
Barneseng og højstol
Wi-fi internet
Slutrengøring


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine
Elkedel

Vis alle 26 faciliteter

Villa Tangi,
Sicilien - Buseto Palizzolo

4 soveværelser,
8 personer,
4 badeværelser,
200 m²
Pool 10 x 4,50
( åben fra 1/1 til 31/12 )
15 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Vil du til Sicilien og lejer villa med privat pool eller en lejlighed ved havet på Sicilien har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien ved poolen eller på en udflugt til en af de mange spændende seværdigheder Sicilien byder på. På Sicilien finder man private villaer og lejligheder i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det prisvenlige. Alle villaer og lejligheder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder på Sicilien. 

En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Siciliens kyststrækning har alt fra klipper, lange, hvide sandstrande med små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen.

Den syditalienske ø består både af store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven og ikke mindst, naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af Sicliens berømte vulkan, Etna.

Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt