Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Renoveret landvilla med privat, opvarmet pool på nordsiden af vulkanen Etna i på den østlige del af Sicilien. Villaen ligger naturskønt i et område med mange vingårde, restauranter og gode muligheder for udflugter til fods, på cykel eller i bil.

Villa Nerello Mascalese er en klassisk, siciliansk landvilla med privat swimmingpool i det bakkede landskab tæt på Randazzo (4 km), en karakteristisk, sicliansk landsby med restauranter, caféer, indkøb og ugentligt marked søndag. Villaen ligger naturskønt på vulkanen Etna's skråninger i ca. 600 meters højde og er omgivet af en velholdt og frodig have med de karakteristiske mure af sorte, vulkanske sten, som indrammer de store terrasser. Her finder man bl.a. en privat swimmingpool (7 x 4 meter - 150 cm dyb), som kan opvarmes til 24 grader og en dejlig pergola med udekøkken samt en grill.

Den gamle herregård har gennemgået en grundig renovering, hvor man har været omhyggelig med at bevare den autentiske sicilianske atmosfære med en god blanding af gammelt og nyt. Villaen består af to enheder, som enten kan lejes samlet til 10 personer eller kun hovedhuset til 6 personer, hvor annekset vil være aflukket (og ikke vil benyttes af andre). Hovedhuset er den oprindelige, traditionelle landvilla med tre soveværelser, mens der i det nærliggende anneks er indrettet en lejlighed med to soveværelser. Der er adgang til wifi-internet, TV, CD/DVD-afspiller, ovn, vaskemaskine og opvaskemaskine.

Villa Nerello Mascalese er et rigig godt udgangspunkt for familieturen eller for gruppen af venner, der ønsker at tilbringe ferien i naturskønne omgivelser med en fremragende base for at udforske Etna med dens ekstraordinære natur og de karakteristiske landsbyer for foden af vulkanen med mange gode madsteder og vingårde med mulighed for at smage den spændende Etna-vin - nærmeste restaurant finder man 650 meter fra villaen. Historiske byer som Taormina (45 km), Catania (65 km) og Siracusa (125 km) kan også besøges i bil. Man kan tage en tur til havet f.eks. til sandstrandene ved Giardini Naxos (33 km) eller en bådtur til de vulkanske, Eoliske øer, som kan startes i Milazzo (83 km). Spiller man golf, ligger der en bane (Castiglione di Sicilia) 11 km fra villaen.

Beskrivelse af boligen

Herregård i to plan, traditionelt indrettet med beboelse på første sal og i tagetagen

Hovedhus: 
Første sal: entré, stue, spisestue med pejs, køkken, 2 soveværelser med dobbeltsenge, 1 badeværelse med bruser, 1 badeværelse. Anden sal (tagetage): 1 soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser.

Anneks:
Stue-spisestue med pejs, køkken, 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 soveværelse med 2 enkeltsenge, 1 badeværelse med bruser.

Udendørs: Pergola med spiseplads, udekøkken, terrasse, have, swimmingpool med solstole og parasoller.

Inkluderet i lejeprisen
Håndklæder (midtugeskift)
Sengelinned og poolhåndklæder (ugentligt skift)
Forbrug af køkkengas, vand og el (normalt forbrug)
Slutrengøring
Barneseng
Velkomstkurv med morgenmadsprodukter (italiensk standard)
Mulighed for at købe brænde til pejsen


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Brødrister
Espressomaskine
Opvaskemaskine
Vaskemaskine

Vis alle 24 faciliteter

Villa Nerello Mascalese,
Sicilien - Randazzo

5 soveværelser,
10 personer,
4 badeværelser,
250 m²
Pool 7 x 4 meter
( åben fra 1/4 til 31/10 )


Boligens beliggenhed

Sicilien

Vil du til Sicilien og lejer villa med privat pool eller en lejlighed ved havet på Sicilien har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien ved poolen eller på en udflugt til en af de mange spændende seværdigheder Sicilien byder på. På Sicilien finder man private villaer og lejligheder i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det prisvenlige. Alle villaer og lejligheder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder på Sicilien. 

En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Siciliens kyststrækning har alt fra klipper, lange, hvide sandstrande med små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen.

Den syditalienske ø består både af store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven og ikke mindst, naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af Sicliens berømte vulkan, Etna.

Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt