Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Lejlighed til 4 - 5 personer i villa med 4 lejligheder med fælles pool og havudsigt 100 meter fra den lille by, Stazzo, med restauranter og indkøb mellem Catania og Taormina i den østlige del af Sicilien.

Den store villa består af 4 lejligheder omgivet af en velplejet have i den lille by, Stazzo (100 meter) ved Acireale tæt på Catania i det østlige Sicilien.  Hertil kommer et lille hus til 4 personer, som ligger med en lidt roligere beliggenhed i et hjørne af haven (La Casetta). Lejlighederne har alle egen terrasse og er generelt meget velindrettede med wi-fi internet, satellit-tv og vaskemaskine. Villaen råder over en stor saltvandsrenset pool (150 cm dyb) med udsigt over havet og de vulkanske klipper for enden af haven, hvorfra man også kan bade. Den ene af de fire lejligheder er lejlighedsvis beboet af husets ejer. 

Stedet tilbyder mulighed for at få en kok til at stå for maden, extra rengøring, arrangement af udflugter til søs eller med dykning, leje af båd og cykler (mod tillæg). 

Villa Galatea er et godt udgangspunkt for en badeferie kombineret med besøg i de små fiskerlejer langs kysten og de noget større seværdigeheder som Etna (15 km), Acireale, Catania (35 km), Taormina (40 km) og Siracusa (90 km), som alle kan nås på en dagstur. Fælles pool (12 x 5 meter – dybde 1,50 m). 18 hullers golfbane 35 km fra Villa Galatea. Nærmeste sandstrand ligger 12 km fra villaen.

 

Beskrivelse af boligen

Lampara ( 70 m² – 4 sengepladser) lejlighed i stueetagen af villaen, med udsigt over en stor terrasse ud mod havet og har hyggeligt interiør møbleret med smag og udstyret med vaskemaskine, satellit-tv og Wi-Fi. Aircondition/opvarmning.

Lejligheden består af stue-spisestue med sovesofa, køkken, 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 soveværelse (køjeseng), 1 badeværelse med bruser. Udendørs: Terrasse med bord og stole udenfor lejligheden.


Faciliteter

Fælles pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Brødrister
Vaskemaskine
Strygejern
Satellit-tv

Vis alle 18 faciliteter

Lampara - Galatea,
Sicilien - Acireale

2 soveværelser,
5 personer,
1 badeværelse,
70 m²
Pool 12 x 5 meter
( åben fra 1/4 til 31/10 )
0.01 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Lej villa eller lejlighed på Sicilien. En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Kyststrækninger med klipper, hvide sandstrande og små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen. Naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af vulkanen Etna. Store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven. Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk