Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Lejlighed til 2 - 3 personer i villa med 4 lejligheder lige ud til vandet og fælles pool i gangafstand fra den lille by, Stazzo, med restauranter og indkøb mellem Catania og Taormina i den østlige del af Sicilien.

Den store villa består af 4 lejligheder omgivet af en velplejet have i den lille by, Stazzo (100 meter) ved Acireale tæt på Catania i det østlige Sicilien.  Hertil kommer et lille hus til 4 personer, som ligger med en lidt roligere beliggenhed i et hjørne af haven (La Casetta). Lejlighederne har alle egen terrasse og er generelt meget velindrettede med wi-fi internet, satellit-tv og vaskemaskine. Villaen råder over en stor saltvandsrenset pool (150 cm dyb) med udsigt over havet og de vulkanske klipper for enden af haven, hvorfra man også kan bade. Den ene af de fire lejligheder er lejlighedsvis beboet af husets ejer. 

Stedet tilbyder mulighed for at få en kok til at stå for maden, extra rengøring, arrangement af udflugter til søs eller med dykning, leje af båd og cykler (mod tillæg). 

Villa Galatea er et godt udgangspunkt for en badeferie kombineret med besøg i de små fiskerlejer langs kysten og de noget større seværdigeheder som Etna (15 km), Acireale, Catania (35 km), Taormina (40 km) og Siracusa (90 km), som alle kan nås på en dagstur. Fælles pool (12 x 5 meter – dybde 1,50 m). 18 hullers golfbane 35 km fra Villa Galatea. Nærmeste sandstrand ligger 12 km fra villaen.

 

Beskrivelse af boligen

Corallo ( 50 m² – 2 + 1 sengepladser) lejlighed i stueetagen med udsigt over en stor terrasse ud mod havet. Hyggeligt interiør, møbleret med smag og udstyret med vaskemaskine, satellit-tv og Wi-Fi. Stuetagen: stue-køkken med sovesofa, 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 badeværelse med bruser. Aircondition. Udendørs: Terrasse.


Faciliteter

Fælles pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger
Vaskemaskine
Strygejern
Satellit-tv

Vis alle 16 faciliteter

Corallo - Villa Galatea,
Sicilien - Acireale

1 soveværelse,
3 personer,
1 badeværelse,
50 m²
Pool 12 x 5 meter
( åben fra 1/4 til 31/10 )
0.01 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Vil du til Sicilien og lejer villa med privat pool eller en lejlighed ved havet på Sicilien har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien ved poolen eller på en udflugt til en af de mange spændende seværdigheder Sicilien byder på. På Sicilien finder man private villaer og lejligheder i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det prisvenlige. Alle villaer og lejligheder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder på Sicilien. 

En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Siciliens kyststrækning har alt fra klipper, lange, hvide sandstrande med små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen.

Den syditalienske ø består både af store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven og ikke mindst, naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af Sicliens berømte vulkan, Etna.

Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt