Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Lille villa med pool, jacuzzi og aircondition med en enestående beliggenhed helt ud til havet ved en af de gode sandstrande på den sydøstlige del af Sicilien, tæt på det charmerende fiskerleje i Marzamemi ca. 100 km. syd for Catania.

Villa Timo er en nybygget, moderne villa, som er indrettet med alle bekvemmeligheder såsom aircondition, wifi, satellit-tv, vaskemaskine, opvaskemaskine, et veludstyret køkken, egen pool i haven og ikke mindst en tagterrasse med jacuzzi og havudsigt (jacuzzi kan opvarmes mod tillæg). Villaen er omgivet af en 1000 m² indhegnet have med en stor terrasse på 100 m² med grill til de lune sommeraftener, som normalt kan nydes til begyndelsen af november. Mulighed for at få en kok til at lave maden eller få ekstra rengøring (mod tillæg).

Villa Timo ligger godt for besøg i de nærliggende byer, hvor Marzameni (3 km) er en lille perle, men også barokbyerne Noto (20 km), Modica og Ragusa (70 km) er et besøg værd. Området største by, Siracusa, er uden tvivl et must på turen til Sicilien (39 km) og ønsker man en naturoplevelse, ligger naturreservatet, Vendicari, tæt på villaen (3 km). Vulkanen Etna (110 km), Catania (95 km) og Taormina (139 km) er ligeledes oplagte besøgsmål.

Boligens indretning

Stueetagen: Køkken, stue med dobbelt sovesofa, 1 badeværelse med bruser, 2 soveværelser med dobbeltsenge, begge med eget badeværelse.

Første sal: solterrasse med jacuzzi og havudsigt.

Veranda med spiseplads, terrasse, have, privat swimmingpool, solterrasse. 

Privat pool
3,00 x 5,00 meter - Dybde min 1,20 - max 1,2

Privat jacuzzi 
Størrelse 2,00 x 2,00 - Dybde min 0,70 - maks 0,70
Åben fra 01.01 til 31.12
Jacuzzi kan opvarmes (afregnes med elforbrug).


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine

Vis alle 29 faciliteter

Villa Timo,
Sicilien - Noto

2 soveværelser,
6 personer,
3 badeværelser,
90 m²
Pool 5 x 3 meter
( åben fra 1/1 til 31/12 )
0.1 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Vil du til Sicilien og lejer villa med privat pool eller en lejlighed ved havet på Sicilien har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien ved poolen eller på en udflugt til en af de mange spændende seværdigheder Sicilien byder på. På Sicilien finder man private villaer og lejligheder i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det prisvenlige. Alle villaer og lejligheder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder på Sicilien. 

En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Siciliens kyststrækning har alt fra klipper, lange, hvide sandstrande med små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen.

Den syditalienske ø består både af store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven og ikke mindst, naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af Sicliens berømte vulkan, Etna.

Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt