Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Casa Gelsomina er et elegant og velbeliggende byhus i gangafstand fra centrum og sandstranden i San Vito lo Capo, den kendte og levende badeby i det vestlige Sicilien ca. 85 km fra Palermo Lufthavn.

Udover at være tæt på den store sandstrand (100 m), lystbådehavnen og de de mange muligheder i centrum af San Vito Lo Capo, har man mulighed for at trække sig tilbage og nyde livet i Casa Gelsomina's gårdhave med spiseplads eller nyde en aperitivo på den store tagterrasse, som byder på en flot udsigt til Monte Monaco og havet.

Casa Gelsomina er nyrenoveret, smagfuldt indrettet og udstyret med alle moderne bekvemmeligheder såsom aircondition, satellit-tv, Wi-Fi, vaskemaskine, opvaskemaskine og parkeringsplads.

Casa Gelsomina er det ideelle sted for dem, der ønsker at have et afslappende ophold ved havet, men også en fremragende base for at besøge den vestlige del af Scilien med det nærliggende naturreservat Zingaro, bjergbyen Erice (38 km), Trapani (36 km, lufthavn og færge til Egadi-øerne), Segesta-templet (65 km) og de gamle saltdepoter i Trapani og Marsala. Gå heller ikke glip af et besøg i Gibellina Nuova, et ekstraordinært friluftsmuseum for samtidskunst. Siciliens største og rigtig interessante by, Palermo, ligger 110 km fra San Vito Lo Capo.

Boligens indretning:

Stueetagen: stue-spisestue, køkken, et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse-bruser, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med dobbeltseng, 1 badeværelse med bruser.

Første sal: Soltrerrasse (nås via en ekstern trappe fra gårdhaven). 

 

Inkluderet i lejeprisen
Aircondition
Let rengøring midtuge med skift af håndklæder
Slutrengøring
Forbrug af vand og el (normalt forbrug)
Sengelinned og strandhåndklæder
Wifi internet
Velkomstkurv med morgenmadsprodukter (italiensk standard)


Faciliteter

Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Vaskemaskine

Vis alle 18 faciliteter

Casa Gelsomina,
Sicilien - San Vito lo Capo

3 soveværelser,
6 personer,
2 badeværelser,
90 m²
0.1 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Vil du til Sicilien og lejer villa med privat pool eller en lejlighed ved havet på Sicilien har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien ved poolen eller på en udflugt til en af de mange spændende seværdigheder Sicilien byder på. På Sicilien finder man private villaer og lejligheder i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det prisvenlige. Alle villaer og lejligheder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder på Sicilien. 

En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Siciliens kyststrækning har alt fra klipper, lange, hvide sandstrande med små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen.

Den syditalienske ø består både af store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven og ikke mindst, naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af Sicliens berømte vulkan, Etna.

Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt