Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Casa Gelsomina er et elegant og velbeliggende byhus i gangafstand fra centrum og sandstranden i San Vito lo Capo, den kendte og levende badeby i det vestlige Sicilien ca. 85 km fra Palermo Lufthavn.

Udover at være tæt på den store sandstrand (100 m), lystbådehavnen og de de mange muligheder i centrum af San Vito Lo Capo, har man mulighed for at trække sig tilbage og nyde livet i Casa Gelsomina's gårdhave med spiseplads eller nyde en aperitivo på den store tagterrasse, som byder på en flot udsigt til Monte Monaco og havet.

Casa Gelsomina er nyrenoveret, smagfuldt indrettet og udstyret med alle moderne bekvemmeligheder såsom aircondition, satellit-tv, Wi-Fi, vaskemaskine, opvaskemaskine og parkeringsplads.

Casa Gelsomina er det ideelle sted for dem, der ønsker at have et afslappende ophold ved havet, men også en fremragende base for at besøge den vestlige del af Scilien med det nærliggende naturreservat Zingaro, bjergbyen Erice (38 km), Trapani (36 km, lufthavn og færge til Egadi-øerne), Segesta-templet (65 km) og de gamle saltdepoter i Trapani og Marsala. Gå heller ikke glip af et besøg i Gibellina Nuova, et ekstraordinært friluftsmuseum for samtidskunst. Siciliens største og rigtig interessante by, Palermo, ligger 110 km fra San Vito Lo Capo.

Boligens indretning:

Stueetagen: stue-spisestue, køkken, et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse-bruser, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med dobbeltseng, 1 badeværelse med bruser.

Første sal: Soltrerrasse (nås via en ekstern trappe fra gårdhaven). 

 


Faciliteter

Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Vaskemaskine

Vis alle 18 faciliteter

Casa Gelsomina,
Sicilien - San Vito lo Capo

3 soveværelser,
6 personer,
2 badeværelser,
90 m²
0.1 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Lej villa eller lejlighed på Sicilien. En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Kyststrækninger med klipper, hvide sandstrande og små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen. Naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af vulkanen Etna. Store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven. Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk