Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa med en enestående beliggenhed kun 20 meter fra stranden i den lille kystby, Calabernardo, få kilometer fra den kendte barok-by, Noto på den sicilianske sydkyst.

Villa Brezza Marina er en nyligt renoveret lille villa med aircondition og havudsigt midt i den lille badeby, Calabernardo med restauranter, købmand og stranden udenfor døren. Indretningen er smagfuld og hyggelig med en stor lys opholdsstue og 3 soveværelser med plads til 6 personer samt aircondition (3 anlæg). Fra stuen er der adgang til en overdækket terrasse, der virker som en naturlig forlængelse af huset med en flot udsigt over vandet.

Den lille villas placering er ideel i forhold til besøg i sydkystens historiske byer som Noto (8 km, marked), Ragusa (58 km) og ikke mindst, Siracusa (38 km), ligesom området har naturreservater (Vendicari 10 km), karakteristiske kystbyer (Marzamemi 20 km) og mange flotte sandstrande. Huset ligger 85 km fra lufthavnen i Catania og et besøg på Etna er ligeledes en mulighed (110 km).

Beskrivelse af boligen:

Villa Brezza Marina er en villa i et plan på på totalt 130 m² med 6 sengepladser, som består af en opholdsstue, et spisekøkken, 1 dobbeltværelse med eget bad med bruser, 1 dobbeltværelse og et værelse med to senge, 2 badeværelser med bruser, vaskerum, veranda og have.

Inkluderet i lejeprisen
Aircondition/opvarmning (3 split)
Sengelinned og viskestykker (ugentligt skift)
Håndklæder (skift midtuge)
Forbrug af gas, vand og el (normalt forbrug)
Slutrengøring samt let rengøring efter en uge
Wifi-internet
Kurv med morgemadsprodukter (italiensk standard)
Barneseng


Faciliteter

Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Strygejern
Satellit-tv

Vis alle 19 faciliteter

Villa Brezza Marina,
Sicilien - Calabernardo

3 soveværelser,
6 personer,
3 badeværelser,
130 m²
0.02 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Vil du til Sicilien og lejer villa med privat pool eller en lejlighed ved havet på Sicilien har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien ved poolen eller på en udflugt til en af de mange spændende seværdigheder Sicilien byder på. På Sicilien finder man private villaer og lejligheder i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det prisvenlige. Alle villaer og lejligheder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder på Sicilien. 

En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Siciliens kyststrækning har alt fra klipper, lange, hvide sandstrande med små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen.

Den syditalienske ø består både af store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven og ikke mindst, naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af Sicliens berømte vulkan, Etna.

Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt