Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Trulli Oasi Fiorita er 4 lejligheder i en lille samling af klassiske trullo-huse med stor pool tæt på den historiske Trulli-by, Alberobello i det centrale Puglia (Apulien) på Italiens hæl, ca. 20 km fra havet.

Trullo Camelia er en lille lejlighed til to personer, som er indrettet i det, der engang var stalden. Lejligheden er smagfuldt indrettet og har et soveværelse, et badeværelse samt et veludstyret køkken med opvaskemaskine og oven. Camelia har en privat overdækket terrasse med bord og stole. En overdækket parkeringsplads er ligeledes reserveret lejligheden. 

Det lille landsted består af 3 trulli-huse samt et lille stenhus, som alle er smagfuldt renoverede og indrettet med 4 lejligheder, som er holdt i den traditionelle landstil fra området. Ved renoveringen af husene er de historiske detaljer bevaret og både i de tre trulli-huse og stenhuset og de oprindelige stengulve og rå stenvægge bevaret, som, udover at skabe et oprindeligt udtryk, også fungerer fint til at skabe et behageligt klima indendørs, hvis man ikke ønsker at benytte sig af lejlighedernes aircondition.

Landstedet ligger smukt omgivet af  gamle oliventræer i et karakteristisk syditaliensk landskab med hvide stensætninger omkring de enkelte marker. Der er adgang til et fælles udekøkken, gode terrasser og ikke mindst en stor pool med liggestole og parasoller. Mulighed for at leje alle 4 lejligheder samlet som en stor villa med privat pool.

Trulli Oasi Fiorita ligger 4 km fra den større by, Castellana Grotte med restauranter og indkøbsmuligheder og en flot drypstenshule. 8 km væk finder man trullo-byen og Unesco Verdensarvs-by, Alberobello. Områdets store byer Bari (50 km) og Brindisi (75 km) ligger godt en times kørsel væk og vil man en tur til stranden kan man vælge at køre mod Adriaterhavet (20 km), hvor man finder de to smukke byer, Polignano a Mare og havnebyen, Monopoli. Den spændende huleby, Matera, i naboregionen Basilicata ligger ca. en times kørsel (55 km) fra Trulli Oasi Fiorita, ligesom der ligger flere små historiske byer i kort køreafstand såsom Martina Franca og den hvide by, Ostuni. 

 

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder inkl. poolhåndklæder
Forbrug af vand og el (normalt forbrug)
Aircondition
Slutrengøring
Wifi-internet


Faciliteter

Fælles pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Italiensk kaffekoger
Opvaskemaskine
Vaskeri *
Tv

Vis alle 17 faciliteter
* fællesfaciliteter

Camelia - Trulli Oasi Fiorita,
Puglia - Castellana Grotte

1 soveværelse,
2 personer,
1 badeværelse,
35 m²
Pool 10 x 8 meter
( åben fra 1/5 til 30/9 )
20 km fra havet


Boligens beliggenhed

Puglia

Puglia – eller Apulien, som det hedder på dansk, er ukendt land for de fleste, men den syditalienske region kendes nok af mange fra de meget populære Salento-vine. Puglia byder på et varieret landskab med middelhavsvegetation, olivenlunde, marker med vin, korn og typiske stenmure, elegante herregårde og karakteristiske trulli-huse. Trulli-husene med deres genkendelige, specielle, kegleformede tage, ligger i området omkring Alberobello og Martina Franca i det centrale Puglia, og er i dag udnævnt til UNESCO Verdensarv.
Det er nemt at komme til regionens to store byer, Bari og Brindsi, som begge har internationale lufthavne, som sammen med barokbyen, Lecce, den hvide by, Ostuni, de mange store og små havnebyer langs kysten f.eks. Gallipoli, er alle byer, som er et besøg værd.
Puglia, (fra latin 'a pluvia', som betyder 'uden regn') har med 300 solskinsdage et behageligt klima med varme somre og en badesæson, der strækker sig fra marts til november. Langs kysten i Puglia ligger en række af Italiens bedste, familievenlige, sandstrande afløst af klipper med små bugter, hvor der også venter dykkere oplevelser.
Ikke mindst maden i Puglia er værd at rejse for. Et køkken, som er baseret på lokale produkter, hvor friskfanget fisk og skaldyr naturligvis er en vigtig ingrediens, men også landlige specialiteter med solmodnede grøntsager,  lokale pølser, oste og frisk kød, og naturligvis, et stort udvalg af gode vine.


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt