Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Elegant, nyrenoveret villa til 18 personer med aircondition og pool centralt placeret i Piemonte i det nordlige Italien.

Villa San Grato er en stor villa, som blev gennemgribende renoveret i 2020. Villaen er yderst velegnet til vennegruppen eller den store familie med børn med en god swimmingpool, en pavillon med bordtennis og bordfodbold og et legeområde samt mulighed for fælles madlavning med en brændeovn til pizzaer og en gasgrill. Under et stort kastanjetræ har man et picnicområde med to borde og bænke. Ønsker man at lære de kendte piemontevine at kende, råder villaen over en vinkælder, der kan lejes til private smagninger.

Villaen er blevet renoveret med særlig opmærksomhed på bæredygtie valg, hvor der er lagt vægt på brug af naturlige materialer, som stammer fra lokalområdet og gulvene i værelserne er parket fra certificerede skove. Villaen er udstyret med et solcelleanlæg og er certificeret i energiklasse A.

Villa San Grato ligger i kommunen Monteu Roero kun 2 km fra byen, hvor der ligger flere restauranter . I nærheden af ejendommen ligger to typiske kvalitetsrestauranter inden for gangafstand og området har flere vingårde.

Er man gastronomiinteressseret vil det være muligt at få et madlavningskursus med en lokal kok, besøge et lokalt mejeri, at få en rundvisning på et landsbymarked for at købe de rigtige råvarer eller en guidet gastronomisk tur i hovedbyen Alba. 

Ud over muligheden for at smage produkter af højeste kvalitet, herunder de verdenskendte lokale vine og den gode trøffel, har Langhe-Roero-territoriet mange og fascinerende vandre- og cykelruter, både på landevejen og på mountainbike.

Villaen giver gode muligheder for spændende udflugter i Piemonte, hvor byer som Alba og Bra er spændende, under 20 km fra villaen. Barolo-vindistriktet ligger under en ½ time væk i bil. Den tidligere kongeby og hovedstad i Italien, Torino, med lufthavn, ligger kun 60 km fra Villa San Grato.

 

Boligens indretning

Villa San Grato består af en elegant spisestue med store vinduer, et moderne køkken, to soveværelser med dobbeltsenge og et med en køjeseng, hver med eget badeværelse i stueetagen.

På første sal en stor stue med klaver, to soveværelser med dobbeltsenge med eget badeværelse, balkon og terrasse.

På anden sal tre soveværelser med dobbeltsenge, tre badeværelser, et med badekar og en terrasse.

Hvert soveværelse er designet og indrettet i perfekt harmoni med nuancerne i de udendørs rum.

Samtlige værelser har individuelt kontrolleret aircondition. Der er også satellit-tv og Wi-Fi.

I annekset et spillelokale med fladskærms-tv og aircondition. 

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder (ugentligt skift)
Opvarmning og aircondition
Wifi-internet
Husdyr
Barneseng og højstol

Depositum lægges med kreditkort


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Italiensk kaffekoger
Espressomaskine
Opvaskemaskine

Vis alle 21 faciliteter

Villa San Grato,
Piemonte - Monteu Roero

8 soveværelser,
18 personer,
10 badeværelser,
450 m²
Pool
( åben fra 31/3 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Piemonte

Piemonte er Barolo, Barbaresco, bløde bakker med vinstokke og Europas højeste bjerge. Piemonte er stedet, hvor begrebet "Slow Food" blev opfundet og det er ikke tilfældigt for her får man noget af det bedste mad i Italien - ofte toppet med de lokale trøfler. Italiens tidligere hovedstad, Torino med et historisk, kongeligt, centrum er naturligvis et must på turen til Piemonte, ligesom en tur på Maggiore-søen skal på programmet.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som ledig, men du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt