Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Stor lejlighed til 2 + 2 personer på historisk vingård med opvarmet pool og aircondition midt blandt de berømte vinmarker i Barolo distriktet i Langhe, Piemonte i det nordlige Italien.

Casa Visette er en gammel vingård, som det finske par, Sari og Petteri, har totalrenoveret uden at gå på kompromis med stedets historiske arkitektur og har forsøgt at genbruge de oprindelige mursten, fliser, teglsten og loftsbjælker i byggeriet. I hver af de 5 lejligheder er der desuden i så vid udstrækning som muligt benyttet de oprindelige møbler, som også er blevet restaureret. Sammen med den lette skandinaviske stil har det skabt en både hyggelig og eksklusiv atmosfære i de enkelte lejligheder og huset som sådan. Der er aircondition i alle soveværelser og opvarmning af huset og poolen foregår med solpaneler.

Huset har en helt unik beliggenhed blandt vinmarkerne, hvor den lille vingård ligger på toppen af en lille bakke med flot udsigt. Markerne omkring gården tilhører ikke længere Casa Visette, men ejerne afholder gerne smagninger af de lokale vine (mod tillæg), som er dyrket på markerne omkring gården. Casa Visette har en stor opvarmet pool, en tennisbane (hvor man kan få Sari til at undervise (mod tillæg)) og (naturligvis) en sauna (mod tillæg) og en jacuzzi.

Casa Visette er meget velegnet til mindre grupper op til 14-17 personer, da stedet råder over et stort fællesrum/køkken, hvor der kan arrangeres gruppe-events som kokkeskole eller vinsmagninger, samt et godt udekøkken med grill. Mulighed for at tilkøbe morgenmad, frokost og aftensmad (bestilles i god tid).

Casa Visette ligger centralt for besøg i det nordlige Italien, hvor Torino lufthavn ligger 1½ time fra huset, Milano Malpensa lufthavn to timer væk. Mange muligheder for vingårdsbesøg, ture rundt i området til de mange små historiske byer og større byer som Milano og Torino, der nemt kan besøges i bil. Der er ligeledes gode muligheder for at spille golf, tage på cykelture ligesom en tur til havet er en mulighed. De franske Alper ligger 1½ times kørsel væk. I sæsonen vil det være muligt at deltage i trøffel-jagt og vinhøst (mod tillæg). 

 

 

Beskrivelse af lejligheden

Cru Corsini er en rummelig 50 m² lejlighed på anden etage med udsigt til La Morra og Mont Blanc med soveværelse med dobbeltseng. Køkkenhjørne. Stor stue har udsigt mod øst, mod tennisbane og swimmingpoolområde og til en stor privat terrasse. Lejligheden har også en uafhængig 10 m² hems til to (børn).

 


Faciliteter

Fælles pool
Fælles pool
Aircondition
Opvarmning
Italiensk kaffekoger
Elkedel
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Hårtørrer
Slutrengøring inkluderet
Linned og håndklæder til rådighed
Forbrug
Altaner

Vis alle 11 faciliteter

Cru Corsini - Casa Visette,
Piemonte - Monforte d'Alba

1 soveværelse,
4 personer,
1 badeværelse,
50 m²
Pool 11 x 5 meter
( åben fra 1/4 til 30/11 )


Boligens beliggenhed

Piemonte

Piemonte er Barolo, Barbaresco, bløde bakker med vinstokke og Europas højeste bjerge. Piemonte er stedet, hvor begrebet "Slow Food" blev opfundet og det er ikke tilfældigt for her får man noget af det bedste mad i Italien - ofte toppet med de lokale trøfler. Italiens tidligere hovedstad, Torino med et historisk, kongeligt, centrum er naturligvis et must på turen til Piemonte, ligesom en tur på Maggiore-søen skal på programmet.