Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Moderne villa bygget af sten i den traditionelle stil med opvarmet pool og storslået udsigt over Bolsena-søen og det bakkede landskab i det nordlige Lazio.

Villa degli Olivi er en moderne indrettet villa med privat pool og alle nødvendige faciliteter såsom wi-fi internet, aircondition (i stue), badeværelse med spa, vaskemaskine og opvaskemaskine. Villaen har gode overdækkede terrasser og panoramavinduer med udsigt til søen, oliventræerne og vinmarkerne, som omgiver huset.

Poolen (5 x 12 meter, max 1.80 m dyb) kan både opvarmes (med solpaneler) og overdækkes, så den også vil kunne benyttes udenfor sæsonen.

Villaen ligger godt for en dukkert i Bolsena-søen (4 km), ligesom den lille middelalderby, Grotte di Castro, med restauranter og indkøb ligger to km fra huset. Den charmerende p
rovinshovedstad, Viterbo, er en køretur på 40 km fra huset og Roms lufthavn kan nås på 1½ times kørsel fra stedet (130 km).

Området er specielt kendt for de mange etruskiske huler, ligesom der ligger flere vingårde i nærheden af huset.

Det vil ligeledes være muligt at tage en tur til klippebyen, Pitigliano i det sydlige Toscana (22 km) eller til Orvieto i Umbrien (27 km). Middelhavets strande ligger 50 km fra villaen.

Beskrivelse af villaen

Friliggende villa med 8 sovepladser.

I stueetagen en stor stue med udsigt over haven og Bolsenasøen, moderne køkken med udgang til overdækket terrasse, et dobbeltværelse med en-suite badeværelse med bruser. På første sal stor stue (med aircondition) med smuk udsigt over søen Bolsena og haven og swimmingpoolen, udgang til stor overdækket terrasse, et dobbeltværelse med eget badeværelse med spabad, et dobbeltværelse med eget badeværelse med bruser.

I den høje kælder et lille køkken, et badeværelse med bruser, et dobbeltværelse. Denne del af huset har en separat indgang.

Villa degli Ulivi har en stor indhegnet have med automatisk port, swimmingpool, som opvarmet af solpaneler med mulighed for overdækning (maksimal dybde 1,80 m) med udendørs bruser. Villaen har trådløst internet, opvaskemaskine, TV, mikroovn, brødrister, CD og dvd, vaskemaskine, badekar, aircondition i loungen på første sal, stor privat park med oliventræer, vinmarker og frugttræer med mulighed for at udforske etruskiske huler hugget ind i klipperne. Små og mellemstore kæledyr er tilladt på forespørgsel.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Italiensk kaffekoger
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tv

Vis alle 20 faciliteter

Villa degli Olivi,
Lazio - Grotte di Castro

4 soveværelser,
8 personer,
4 badeværelser,
200 m²
Pool 12 x 5 meter
( åben fra 1/4 til 31/10 )


Boligens beliggenhed

Lazio

De fleste kender Rom. Der er derimod ikke så mange, der kender Roms opland, regionen Lazio. Det er synd, fordi udenfor Italiens hovedstad ligger områder, som i naturskønhed, seværdigheder og det gode liv, sagtens kan måle sig med mere kendte og omtalte områder som f.eks naboregionen Toscana eller Umbrien. Syd for Rom finder man en masse små badebyer med lange sandstrande. I det nordlige Lazio, som grænser op til Toscana ligger en masse små charmerende landsbyer med rødder helt tilbage til romertiden, større provinsbyer som Viterbo, der byder på et meget undervurderet historisk centrum, naturfænomener, som den store vulkanske Bolsena-sø med mulighed for at bade. Mange små slotte og borge ligger spredt rundt i landskabet som historiske minder om den tid, da området var Pavestatens nordlige grænse – og meget, meget mere…

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk