Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Pænt renoveret byhus med havudsigt, aircondition og stor terrasse til 5 personer i den lille landsby Praiano mellem Amalfi og Positano, centralt på Amalfikysten.

Casa San Luca ligger med en storslået udsigt over havet i gangafstand fra den lille, hyggelige, landsby, Praiano, med restauranter og indkøbsmulighed (10 min. gang). Købmand 100 meter væk.

Huset er pænt og smagfuldt indrettet i den lokale stil og råder over en stor terrasse på 80 m² med havemøbler, bord og stole og en flot udsigt over Middelhavet. Positano (6 km) og stranden i Praiano kan nås med lokal bus, som afgår 100 meter fra huset, men det er også muligt at gå de 1,5 km ned ad trapper og stier til stranden ved Praiano.

Gode muligheder for besøg i Amalfi (12 km) og Ravello (17 km), ligesom en tur til Capri og Napoli med båd er en mulighed. Sorrento, vulkanen Vesuv og Pompeij er ligeledes mål for en dagstur. Napoli lufthavn ligger 66 km fra Praiano.

Offentlig parkering mod betaling eller en gratis parkering ca. 700 meter fra huset (ikke garanti for plads). Det vil være muligt at bevæge sig rundt på Amalfikysten uden en bil, da den offentlige transport er ganske effektiv.

 

Beskrivelse af boligen

Byhus på 90 m² med stor privat terrasse

Et køkken med opvaskemaskine, ovn, mikroovn og køleskab. En stue/spisestue med sofa. Et soveværelse med en dobbeltseng med vindue med udsigt over havet. Et soveværelse med dobbeltseng med udsigt til haven med adgang til et soveværelse med enkeltseng med vindue og adgang til et badeværelse med bruser. Et badeværelse med bruser og vaskemaskine. En terrasse (ca. 80 m²) godt møbleret med bord og stole, grill og med udsigt over kysten.

Ankomst efter kl. 22.00 ikke muligt.


Faciliteter

Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tv
Linned og håndklæder til rådighed
Have

Vis alle 11 faciliteter

Casa San Luca,
Amalfikysten - Praiano

3 soveværelser,
5 personer,
1 badeværelse,
90 m²
4 km fra havet


Boligens beliggenhed

Amalfikysten

Amalfikysten er bjergsider med citronlunde, æselstier og farverige byer hæftet op ad de rå klipper. Amalfikysten er også små bugter med strande og stejle slugter. Et azurblåt hav, som leverer et køkken med fantastisk seafood og fisk. Små øer og intime byer, som selv de romerske kejsere brugte til deres badeferier. Spændende udflugter til Pompei, Napoli og den sovende vulkan, Vesuv. Mange siger, at Amalfikysten er verdens smukkeste kyststrækning. Døm selv!

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk