Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Lejlighed i byhus med privat pool, aircondition og storslået udsigt i den lille by, Scala, på Amalfikysten syd for Napoli i det sydlige Italien.

Bellavista er et byhus, som råder over flere udsigtsterrasser og en lille have med pool og et panorama over Ravello og helt ned til kysten, som man ikke finder mage til mange steder på Amalfikysten. Huset ligger i gangafstand fra flere gode restauranter og torvet i den lille by, Scala. 

Lejligheden er pænt og enkelt indrettet, men husets store styrke er de to terrasser og poolen (7 x 4 meter / dybde 90-195 cm), som man ikke finder mange af på Amalfikysten. Mulighed for opvarmining af poolen mod tillæg.

Casa Bellavista ligger få hundrede meter fra den kendte danske kulturinstitution, San Cataldo, som i mange år har huset et stort antal danske kunstnere, forskere og kulturpersonligheder. 

Den charmerende og livlige by, Ravello med sit smukke torv, de mange restauranter og barer og de to elegante parker, Villa Rufolo og Villa Cimbrone kan nås med bus eller til fods (2,5 km). Amalfikystens kendte byer, Atrani og Amalfi (7 km) ligger ligeledes indenfor kort køreafstand med enten lokal bus eller bil, og fra Amalfi er det muligt at tage på udflugter med båd til Positano, Grotta Smeralda og Capri. Napoli (60 km), Pompeij og vulkanen, Vesuv andre udflugtsmål til en dagstur. Holder man af at vandre, er der mange muligheder i området - både i bjergene over huset, men det vil også være muligt at vandre ad de gamle æselstier blandt de mange citronlunde ned til Amalfi by.

 

Beskrivelse af boligen

Lejlighed til 4 personer på 85 m2 med have og flere terrasser med flot udsigt til Ravello og havet.

Lejligheden består af et køkken/spisestue, og opholdsstue med udgang til terrasse med spisebord og stole.

To soveværelser med dobbeltsenge og et badeværelse med bruser.

Elektrisk opvarmning og aircondition. Mulighed for at leje en barneseng.

2 km til torvet i Scala, dog kan man skyde genvej til fods så der kun er 1,2 km. Nærmeste restaurant 400 meter.

Det vil være muligt at købe et parkeringskort, så man kan parkere på de blå parkeringspladser i Scala.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Elkedel
Tv

Vis alle 14 faciliteter

Casa Bellavista,
Amalfikysten - Scala

2 soveværelser,
4 personer,
1 badeværelse,
85 m²
Pool 6 x 4 meter
( åben fra 6/5 til 21/10 )
7.5 km fra havet


Boligens beliggenhed

Amalfikysten

Amalfikysten er bjergsider med citronlunde, æselstier og farverige byer hæftet op ad de rå klipper. Amalfikysten er også små bugter med strande og stejle slugter. Et azurblåt hav, som leverer et køkken med fantastisk seafood og fisk. Små øer og intime byer, som selv de romerske kejsere brugte til deres badeferier. Spændende udflugter til Pompei, Napoli og den sovende vulkan, Vesuv. Mange siger, at Amalfikysten er verdens smukkeste kyststrækning. Døm selv!

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk